Hatice1017 Merhaba anneler anne karnındaki 1-2 hafta geriden gelen bebegin gelisimini duzene sokmak icin ne yapılabilir acaba???
Emel1234 Hatice1017 benimde öle her gittiğim de farklı haftalar cikiyir 2 hafta geriden geliyor karin çevresi
Gozde-1124 Hatice1017 kan sulandırıcı coraspin kulllanıyor musun canım bende kan pıhtılaşma olmadığı halde verdi doktorum çok etkili bence kan akışı daha iyi oluyor bebeğe
Nursan Hatice1017 benim bebeğim başlarda iki hafta gerideydi yani mesela adet tarihine göre 8 haftalık isem 6 haftalık görünüyordum doktor korkulacak bir şey yok geç döllenmedir diyordu. Bu son 29 haftalıkken gittim ama doktor 28+3 görünüyor dedi. Nasıl o arayı kapattı bebek bilmiyorum ama bu gelişim geriliği ile mi alakalıdır yani benim kilosuna da iyi dedi boyuna da 🤔
Gamze0144 Bende şurda bekleyeyim🙄benimki de hastaneye gittigimde bir yada iki hafta geriden görünüyor 🧐
Begum100 Benim bebeğin 7 haftalıkken dr 6 haftalık geç döllenme olmuş dedi çok üzüldüm küçük mu acaba bebek diye 10.hafta kontrole gittiğimde tam 10 haftalık geç döllenme değil dedi iyi beslenerek kapatabilirsiniz açığı her gün muz,ceviz,süt,yumurta
Hatice1017 Begum100 Biz 34 haftaligiz cnm bu haftaya kadar hic boyle olmamisti bu hafta olcumunun biri 31 biri 33 biri 34 çıktı
Gamze0144 Hatice1017 1 günüm kaldi 30 olmaya.bu hafta hastaneye gidecegim en son gecen ay 1150di bakalim haftaya kac olmus bakalim.senin ne kadar canim
Asumann Sağlıklı beslenirsen düzenene girer diye düşünüyorum. Hergün ceviz fındık yumurta ye bide vitaminlerine baktır gerekiyorsa takviye yapabilir doktorun ayrıca folik asidi de ihmal etme
Hatice1017 Asumann 34 haftaligiz cnm folikasit kullanmiyoruz ama vitamin ve kan ilacim vardi ama pek kullanmiyordum onla alakalimi acaba diye düşündüm bende
Ebrarr_ahsenn Hatice1017 bence olabilir canım bende kullanamadım vitamin Demir ilacı her ay düzenli giden bebeğin gelişimi kullanamadığım iki ayda iki hafta geriledi tekrar başladım Demir ilacı nı doktorum değiştirdi sidefer toz stick verdi çok memnun kaldım decavit ve d3royal devam ediyorum bide burda okuduklarımdan hergün 300-400 ml günlük süt içtim tereyağında iki yumurta hergün muz 1-2 adet fındık,fıstık,ceviz bide kefir gün aşırı tüketmeye çalıştım hergün 1 kaşık zeytinyağı içtim elhamdulillah 15 günde haftasını yakaladı bunlar Benim tecrübelerim inş seninkide toparlar
Hatice1017 Ebrarr_ahsenn Banada decavit ve feramat verdiler cnm ama cok kullanmiyordum simdi başladım ins duzelir🙏🏻🙏🏻Cok saol cnm bende bunlari uygulamaya calisicam ins😊❤sütu hic icmiyorum diyebilirim yumurtada arada bir kuruyemiste arada bir yiyordum meyve felan cok tuketiyordum ama daha dikkt edicem artik ins
Gozde-1124 Hatice1017 anladım canım ama 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum stres yapma en önemlisi o 💪🏼
Ebrarr_ahsenn Hatice1017 yani bende kilo almak için uğraştığım bu dönem hariç hiç bi dönemim olmamıştı 😌 ama hakkaten protein arttırınca bence çok fark ediyor zaten doktor da öle söylemişti sen de dikkat et kısa sürede toparlar inş kuzucuk 😘
Elif1685 Hatice1017 decavit çok ağır bir vitamin çarpıntı yaptı bende imom a devam ettim sizde dikkat edin
Hatice1017 Ebrarr_ahsenn Amin cnm benim ins🙏🏻🙏🏻😊❤❤Valla bende aylardir pek takmiyordum hatta kilo.almayim diye korkuyordum artik su dk dan itibaren umrumda deil yeterki bebegim saglikli olsun
Hatice1017 Gozde-1124 Evet cnm oyleymis ama iste yinede tedirgin oldum dr kilosu da iyi dedi ama istee....
Ebrarr_ahsenn Hatice1017 olur canım inş bide son olarak yeni aklıma geldi sol tarafına yatmayı ihmal etme plasenta dan kan akışı sol yana yatınca bebek daha iyi besleniyormuş(bende zayıf olduğu haftalar çok kafaya takıp çok araştırmıştım bi çok yerde Özellikle beslenmeyle ilintili olduğu yazıyordu ). Hepimizin Sağlıklı afiyetle güzel bi Doğumu olur inş 😊🌹