Elif_arslan Girl_and_mama 29 dayım şuan ama 25 imden beri hazırlamaya başladım yeni bitti ihtiyaçlarımız 🙏🏻
Deryaikrasu Girl_and_mama bi aceleci anne benim galiba 🤭 üç gün önce hazırladım çantamı😬 bu arada 27+3 üm😬
Deryaikrasu Girl_and_mama aynen walla şimdi bile iyiki hazırlamışım diyorum ağırlaştığımı hissediyorum çünkü😰🥺
Denizincani Girl_and_mama 34+2 deyim tum hazirliklarim tam anlamiyla bugun bitecek annem hep der 😇misafir we bebegin ne zaman gelecegi belli olmaz 6. Aydan sonra hazirla diye
Eylulece 35+3 üm bende yıkadım ütüledim yarın annem bize gelecek beraber yerleştireceğiz ondan sonra tamamdır terlik ve taç almadım onları birde ped alacağım al al bitmiyor daha cok sey alınacak ama bügün eşime dogum hediyesi aldırdım 😉😉
Mervazz Girl_and_mama 30+0 besik dun aldim esyalarida yikadim kutuyunce hazirlicam sanirim bir haftayi bulur hastane cantasini hazirlamak
Girl_and_mama Mervazz benim sadece pijamalarim eksik sanirim onlari da alirsak artik haftaya bende başlarım 😊
Esra29 Kizlar yarn acil sezaryana aliyolar mkat gelis esyalarmi ablm getrdi hazrliklari erkn btirin bnden tavsiye dualrnzi eskik etmeyin😊
Hiranurhilal Esra29 kacinci haftadasiniz acaba makat gelisi diyemi sezaryana alimiurosunuz Allah yardimcin olsn