Feyzzzz Zeynepreyyan bende ilkinde 9kilo almıştım. Şuanda 33+4 haftamdayım 4-5kilo arasında gidip geliyorum 😊
Zeynepreyyan Feyzzzz maşallah ilkinde de az almışsın 😊😊 ben hepinizin yerine kilo almışım belli oldu 😂😂 34+5 doğum yaptım sonra ki gün 30 kilo fazlam vardı 😂😂
Feyzzzz Zeynepreyyan evet öyle ama keşke kilıyu ben alsamda cocuk almasa. Gebelik şekeri olduğu için dikkat etmem gerek ve bu artık cok sinirimi bozuyor doğsada yesem artık😤😅
Leyla9292 Zeynepreyyan ilk iki hamilelikte 13 kilo ile gittim doğuma büyük bir ihtimal şimdiki de öyle olacak.sadece on kısımda top gibi bir göbek var kalça basen hiç kilo almadım yüzümden bile daha çok zayıfladım.asıl kiloyu emzirme döneminde alıyorum.
Zeynepreyyan Leyla9292 anladım canım bende doğumdan sonra hızla kilo vermeye başladım ama hamileyken abartısız duba gibiydim 😂
Leyla9292 Zeynepreyyan bende sütü olmayanlardanım süt olsun diye durmadan yiyorum tabi yine aynı süt o anlık tek oluyor fakat emzirmeyi bırakınca yine mum gibi eriyorum çok şükür hiç kilo problem im olmadı şuana kadar.
Zeynepreyyan Leyla9292 bana hastanede sadece su iç başka hiç bir şey yeme süt için dediler günde 3-4 litre su iç dediler bebek hemşireleri
Alya123 Zeynepreyyan ilk hamileliğimde 23 kilo aldım 🤪 şimdi 32 haftalığız şimdilik 15 kilo aldım ama kimse inanmıyor 🤷♀️ Hani nerde kilo diye dalga geçiyorlar 😂 tahminimce yine aynı olur 😍
Alya123 Zeynepreyyan 53 kiloyla hamile kaldım ama bacaklarım da falan hiç değişim yok 🤷♀️ Bu 15 kiloyu nereye aldım bilmem 😂 karnım çok çabuk büyüdü 🥵 hayırlısıyla bi doğarsa 🤲🏻
Zeynepreyyan Alya123 6 kilosu karnında zaten canım bebek suyu plesenta rahim ağrılıg filan ondandır. Bende 55 kilo ile hamile olduğumu öğrendim doğumdan sonra ki gün 85 kiloydum
Alya123 Zeynepreyyan Doğumu yaptım 1 gün sonra taburcu olurken tartılmıştım tam 9 kilom gitmişti 😍 sonrasında da çok çabuk vermiştim inş yine öyle olur ❤️
Gizemabc Fatmakiraz sezaryen daha erken oluyor diye biliyorum, siz sanırım normal doğumu beklediniz olmayınca mecburen mi sezaryen oldunuz?