Guzelllll Zeynepreyyan ilk 20 kg alfim ikincide 8 kilo alfim simdi 3 bekliyoruz 7 aylik suan 4 kilo aldim bakalim iki ayda kac kilo alicam
Fey İlk hamilelikte 20 kilo aldım🙈 2. De 36. Haftaya girdim 7 kilo aldım hiç 36. Haftanda gibi durmuyorsun diyorlar.
Momof2child Zeynepreyyan asiri cok var her sabah 6da baslar kusma 12ye kadar falan sora mide bulantisi hamilelikten 56 falandm simdi 50yim 9haftalik bebeyim
SerpilAkbulut Zeynepreyyan ilk hamileelgimde 10 kilo aldım son aya kadar bu da 5 aya gitcez 3 kilo aldım simdilik
Elifismaill Zeynepreyyan ilk hamileliğim de 11 kilo aldım ikinci 26 haftalık 2 kilo aldım kızım küçük hiç oturamiyorum bebeğim iyi çok şükür
Fatmakiraz Ilk hamileliğimde 27 kilo aldım..2 hamileligim 3 buçuk aylık olduk kilo veriyorum almiyorum🙂
Fatmakiraz Gizemabc 42 haftami tamamladım ve sezeryan oldum.dogum sonrası 9 kilo verdim.kalan 18 kilosuda 3 ay sonra verdim🤗
Gizemabc Fatmakiraz sezaryen daha erken oluyor diye biliyorum, siz sanırım normal doğumu beklediniz olmayınca mecburen mi sezaryen oldunuz?
Sema12 Zeynepreyyan ilkind toplam 16 kilo almstim , smdi daha bilincliyim 33. Haftama grcem 3 bucuk kilo aldm suana kdr 😊😁
Fikret_kayra Zeynepreyyan ilk de toplam 13 kilo aldm ikinci suan 31 haftalık şuana kadar 10 kilo aldm tahminim bundada toplam 14-15 olur yasla da alakalı biraz ne kadar gencsen o kadar az kilo aliyorsun galiba..