[silindi] kızlar merhaba 6haftalık hamileyim biranda bulantılarım basladı ne yiyorsam midemde kalmıyor yatak döşek yatıyorum birsey yiyemediğim için siz neyaptınız ne yediniz bulantınızı nasıl bastırdınız netten baktım ama onlarında faydasını göremedim
Kardelenyigit [silindi] maalesef geçmiyor 🤷🏻♀️Zaman..çubuk kraker vs hepsi boş doktorum prilam dr diye ilaç vermişti bende müthiş işe yaradı ama yaramayanlarda var tabi daha hazımsızlık ekşime ağızda acı tat haftaları bekliyor seni 😔
Sedahmettt [silindi] Benimde 5. Haftada başladı kusmalarım bulantılarım HasTaneye falan yattım şimdi zofer diye bi bulantı hapı kullanıyorum . Doktorum bu haptan daha güçlü bulantı hapı Yok demişti . 14+5im suan 3. Kutuyu aldım biraz pahalı ama EnaZından bişeyler yediriyor 🙄
Burcu [silindi] bende suan 13 haftalık gebeyim. 9 haftalıkta kullanmaya başladım.Sürekli miğde bulantısından bişey yiyemiyordum. Doktorum primal pr ilaçını yazdı günde 3 defa kullanabilirsin dedi ama ben sabah ve aksam yatarken aldım. Kalkınca da miğde bulantı olmuyordu içmediğim zamanlar aynı şekilde devam ediyordu. Çünkü bazı hamile anneler zaman geçtikçe bırakmışlar olmamış bulantı. Bizde devam ilaca da devam 👍🏼
Yvznannesi [silindi] çok çeken biri olarak tavsiyelerimi paylaşayım; Tuzlu çubuk kraker Su (ben icemiyordum bir arkadas soğuk iç daha rahat demişti hakikaten oyle) Diramamin mide bulantı ilacı Gaviskon surup Temiz hava Dinlenmek Duş almak Bunlar hafifletiyor ve mide bulantısı minimuma indiriyor kızlar. İnşallah faydası olur
Firdevsi Tuzlu kraker ye eye çalış canm o biraz tutuyo ben herşeyi kusuyodum kızımda bi tek zeytin ekmek yiyebilyodjm dene istersen
[silindi] Kardelenyigit bende bu gidişle ilaç alacak durumdayım ama almakda istemiyorum ellimden geldikçe kendim birşeyler bulmaya calısıyorum
Kardelenyigit [silindi] kuzum ilaçta zaten reçetede gebeler içinde diyor korkma kullan böyle hergün perişan olmaktansa herkes kullanıyor zaten ki bende 6. Haftamdan beri kullanıyorum şuna 13 hafta içindeyim
[silindi] Kardelenyigit tamam canım doktorumla görüşüyüm ozaman kullanıyım böylendaha kötü ne yemek yiyorum ne ayakta durabiliyorum ölü gibi yatıyorum 🥺
Kardelenyigit Zemine11 geceleri 1 tane alıyorum ama doktorum yetmezse 2 tane alıp hatta ertesi günde öğlene doğru alabileceğimide söylemişti 😊ama 1 tane çok rahat kesmişti bulantımı
Tgba5656_ Sedahmettt ben kaç kutu kullandığımı bile unuttum çok kullandım öbur türlü bulanti kusma halsizlik eziyet resmen
[silindi] Sedahmettt bulantı kurtulmusunuz Allahtan bende düsünüyorum artık böyle iyi değilim birde herkes birseyler ye deyip duruyor yemeyi yiyorum ama anında wc kosuyorum kimse anlamıyor uzaktan yorum kolay onlar için
Tgba5656_ [silindi] zofer iyi canm benim iki kizim var onlara bakamıyordum kalkamayodum ayağa bakanım edenim de yok zofer den sonra baya iyi oldum toparladim hatta ev bile tasidim 1 haftada işimi gucumu de kendim hallettim🤲🏻🤗
[silindi] Tgba5656_ inş biran önce gecer canım genelde 12haftaya kadar sürer diyorlar uyku yapıyormu peki
Sedahmettt [silindi] ya evet kimisi konuşuyor öyle umursama hiç ben takmıyorum . Kusarken bayılıyordum artık ben HasTaneye falan yattım ağızdan beslenemiyordum mecbur zoferi kullanıyorum doktorum önerdi. 76 kilodan 68 e düştüm 🙄 bulantılarım geçmedi ama EnaZından kusmuyorum dün sabah içmim bakim nolcak dedim 1 saat sonrA lavaboya gidip kusmaya basladım 😞 çekmeyen bilmez
Tgba5656_ [silindi] canm benim diger 2 gebeligimde 4 aydan sonra kesildi tamamen bulantilarim ama bu gebeligimde 7 bucuk ay olacak nerdeyse hala çekiyorum ama daha hafifledi sanki bu aralar
Kardelenyigit Kardelenyigit @[silindi] kuzum kötü olsa doktor bi kaç tane alabilirsin demez reçetede de yazıyor zaten senin durun daha kötü ben 1 hafta aç gezmiştim bu haptan önce hiç abartmıyorum
Zemine11 Kardelenyigit teşekkür ederim bende teni başladım ilk gün bir tane içtim ikinci gün 2 tane içtim fakat o gün bütün gün gözlerim karıncalaştı fln kötü oldum bi de bende acaib uyku yaptı bulantılar beni mahvediyor
Zemine11 Tgba5656_ zofer bende de işe yaradı ama dr kullanmamı istemedi ne bileyim bende korkudan içemedim
[silindi] Tgba5656_ ozman kesin kullanmalıyım tek brn bu kadar ağır yasıyorum sanıyorudum canım sağolasın☺️
Tgba5656_ Zemine11 anladim canm bende doktoruma sorarak alıyordum tabii ama benim doktorum sorun olmaz kullanabilirsin demisti