alewer06 Snamp Doğumdan sonra giyeceğin için normal pijama takımı bile oluyor ben eminönünden önü düğmeli normal pijama takımı aldım
Dmtt Snamp canım eğer sezeryan olursa gecelik giydiriyorlar bilgin olsun pijama kabul etmiyorlar dikişlere geliyo diye
Snamp Dmtt evet öyleymiş normal doğum olacak eğer bi sıkıntı olmazsa yine yanıma gecelik de alayım ne olur ne olmaz
DuyguAlalm Naznaz Selamlar... İnternetten mi aldınız, mağazadan mı? İnternet sitelerine baktım, çok fazla seçenek yoktu. Herkes o markayı söylüyor, bana yakın mağazası varsa gitmeyi düşünüyorum ben de.
Naznaz DuyguAlalm merhaba magazasından aldım sitede aldıgım modellerin hic biri yok bayadır var indirim ama model kaldımı hic bilmiyorum
betul90 Snamp bende alt ust rahat ince pijama takimlarindan ziyade daha spor bisey goturmeyi planliyorum.hem rahat hemde oldum olasi ole pijama takimlarindan hoslanmadim , usulune uygun olsun diye de 1 kere giymek icin 200 300 tl veremem.Ona vericegime bir suru esofman alirim normalde de evimde giyerim 👍🏼
Snamp betul90 aynen bende öyle düşündüm en azindan esortman herzaman giyilebilir ama lohusa takimi bi kez giyilecek bisey
HsynArasinannesi Snamp ben de aldım bir tane önden düğmeli 80 tl falan ama 2 takım ucuz olanlardan aldım değiştirmeye olsun yanıma diye canım
deletedmom01 Snamp bende gecen lc'da gordum cok hosuma gitti ben 2pijama takimi alicam normal bisey alicam lohusa takiki degil . Usttu dugmeli olursa rahat emzirebilirim. Bide gecelik alicam lc'da sordum pembe renkli sanirim gogus yeride rahat emzirebilirim 30tl dogru hatrliyorsam ustune bide sabahlik alicam evdede rahat olur.lohusa takimlari iki parca 130falan ben 130a zaten gerekli herseyimi alirim🙄😂 Canta olarakta bebek icin normal portbebe'nin cantasini kullancam disarda falanda bradaki bi magazadan sordum sirt cantasi anneler icin 50tl dedi onu alicam.