Snamp Kızlar şu lohusa pijama takımlarını beğeniyorum ama çok pahalı geldi hastane çantasına lc waikiki de gordum indirimli 40 lira ya sıradan pijama takimi öyle bisey mi alsam koysam olur mu ki siz nasıl tercih ettinz
Yusufaras Snamp bende öyle yaptim sıradan önden düğmeli büyük beden aldim gerek yok ki illa lohusa takimi olmasına bence
Aysealty Snamp cnm ben gecelikle sabahlık aldm bi tane.dedigin gibi normal pijama takımı koycam 3-4tane alt koyarsan daha rahat edersn evde giydiklerinden.kanama oluyorms fazla degiştirmek zorunda kalabilirsin dediler bana
YaseminDurmazlgen Snamp Merhaba ben 2 takım pijama koymuştum.1 tane gecelik pijama sezeryan yerini rahatsız ettiği için hiç giyemedim.Gecelik pijamadan daha kullanışlı geldi bana
Dmtt Snamp canım eğer sezeryan olursa gecelik giydiriyorlar bilgin olsun pijama kabul etmiyorlar dikişlere geliyo diye
Snamp Aysealty evet haklısın kanama olur uste çıkabilir yedek pijama almak iyi olur hatirlattigin iyi oldu🤗😊
Snamp YaseminDurmazlgen doğru canım sezeryanda gecelik daha iyi olur benim normal olacak inşallah bi sorun olmazsa oğlum da normal doğum oldu bakalım bunda nolcak
Naznaz Suwenden aldım ben %70 indirim vardı hala var diye biliyorum pijama takımı 48 liraydı lohusalar icinde uygun dikiş yerlerini rahatsız etmeyecek sekilde yapmışlar önüde düğmeli gecelik olarak 60 liraya aldım bir tane sabahlıgıda var bir tanede 30 liraya sade yine düğmeli bir gecelik aldım suwene bakmanızı öneririm model kaldıysa hem cok uygun fiyatlı hemde doğum yaptıktan sonraki halimize uyumlu. Modelleri de babaanne modeli değil 🙂
DuyguAlalm Naznaz Selamlar... İnternetten mi aldınız, mağazadan mı? İnternet sitelerine baktım, çok fazla seçenek yoktu. Herkes o markayı söylüyor, bana yakın mağazası varsa gitmeyi düşünüyorum ben de.
Naznaz Snamp sitelerinde model yok magazaları bir cok avm de var. Sitelerinden bakabilirsiniz nerelerde olduguna en son 3 hafta önce devam ediyordu indirim
BusRAmazan bnce lohusa takımlarına boşuna o kadar para werme derim. BN 2 takim önden duqmeli alt üst normal pijama takimi aldım.2.3 tanede tek alt koydum bnm pek kanamam olmadiqi icin birini kullandım. boydan qecelikte koymustum sezeryan die ona bile qerek kalmadi yuksek bel olunca dikislere qelmiyor ztn rahtsiz etmiyor. hastanede ztn bi qece kaliyorsun tbi özelde doqum yapicaksan
Snamp BusRAmazan evet cok pahalı normal pijama takimi almak daha mantıklı ve daha hesaplı bende öyle yapayim ben devlette yapicam doğumu 1gece kalıyorsun zaten