Sultanylmz Sewgiiiii benim önceki doğumda 14 hftada acikligim olduğu için 26 haftada doğum yptm ondan bidahaki ne önlem amaclı yapılması gerek dedi Ondn sordum bide ne kdr erkn atılırsa dikiş o daha iyi olurmuş ins Bnde sizin gibi bebegime sağ salim kavusurum rabbim sznde evladiniza hayırlı sağlıklı ömür nasib etsin .
Sewgiiiii Sultanylmz önlem amaçlı yapılan serklajlarda daha güzel sonuçlar alınıyormuş Allah büyük Buda bizim sınavımız bende henüz bebeğime kavuşmadım 31. Haftamdayım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız Allah yardımcımız olsun ❤️🤲🏻
smyyypksy Kbrbydk bende hep başkalarının hikayelerinden umutlandım. Uyu düşündüm rabbim çok şükür nasib etti sağlıkla kavuştuk yavrumla. Sizde kavuşursunuz insallah🤗
smyyypksy Kbrbydk Seyda- bir anda çamaşırım ıslandı ama idrar olamazdı çünkü hızlı bir şekilde geldi. Sonra da yavaş yavaş sürekli gelmeye devam etti. Yanı geldiği zaman anlıyorsunuz
Baharemre Demekki yok pilates yok spor aylarca yatarak normal Doğum oluyorsa bunları yapmadanda oluyor çünkü herkesin bunları yapma imkanı olmuyor
smyyypksy Baharemre aynen canım. Aylarca yattım. Yatmaktan bacaklarım agriyirdu. Ama çok şükür doğumum kolay oldu. Allah yardım ediyor herkese.
R_abia Baharemre Kesinlikle bünye meselesi. Bende serklajdan dolayı tam 4 ay yattım sadece lavobaya kalkıyordum. Ama 37. Haftada sancıyla gittim 5 cm açılmam vardı. Çok şaşırmıştım. Dikişim alındı odaya çıktım işlemler vs derken 45 dakka içinde 8 cm olmuştu. Sonrası yavaşladı Ama toplam 3 saatte doğum yaptım. Onalr gelcekleri zamanı biliyor. Ne yaparsak yapalım
Cahidcahide smyyypksy maşallah Canım ne güzel, Rabbim hayırlı uzun hizmet ömürleri versin yavruna. Bizlere de nasib olsun inşallah senin haftalarında sağlıkla doğum yapmak. Biz de serklajlı ikiz, 26+4 deyiz.
smyyypksy Cahidcahide sizde sağlıkla kavuşun insallah canım. Hastanede bir arkadaşım vardı ikiz hamile serklajli. O da benim gibi 3 ay kaldı hastanede 34. haftada doğum yaptı bebekleri de çok iyiydi. Sende öyle olursun insallah.
Sirin_beyza smyyypksy aleykumselam canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün bebeğin kaç haftada doğdu küvezde kalmadı demi hiç
RHSENKAL smyyypksy Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah. Bende 17. haftadayım ve sürekli yatıyorum inşallah mutlu son nasip olur senin gibi. Gerçekten yatmak çok zor ama neticesi güzel olacak inşallah.
smyyypksy RHSENKAL sabret canım. Hiç kalkma. Kendini iyi hissetsen de kalkma. Sonu çok güzel olacak insallah.
yarim33 Kızlar 20. Haftada bende serklaj oldum sürekli yatıyorum cok korkuyorum birşey olcak diye 3. Gebeliğim diğerleri karnımda öldü😔
Sewgiiiii yarim33 korkmayın Allah büyük siz ne kadar gergin stresli olursanız bebeğinizde okadar etkilenir dua edin şükredin inşallah bu zamanlar geçecek hayatınızın en kötü en zor anı nasıl geçtiyse yıllar nasıl geçtiyse inşallah sizde bebeğinize kavuşursunuz ❤️
Sultanylmz Sewgiiiii ins canım ins bi umuttur hep bebeğimiz için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazır annelrz rabbim emeklerimizi boşa cikarmisn ins çok zor bişy emek verip bebeğini kucagina alamamk önceden yaşadığım için biliyrm ne kdr zor olduğunu rabbim tekrarını yasatmasin
Sewgiiiii Sultanylmz Amin canım her şey yavrularımıza sağsalim kavuşmak için Allah onların acısını göstermesin Allah yar Ve yardımcınız olsun inşallah ❤️