Selinnnce tugba_huma08 ben hep kasar yedim cocuk 4 kilo dogdu onla mi alakali bilmiuorum ama sabah aksam yemistim
Ozlem35 tugba_huma08 Bende deli gibi yumurta yedim.sabahlari kırdım kırdım yedim 1 haftada 1 kilo aldı birden çocuk 🤗
Tugbardm tugba_huma08 canım benimki iyi kilo alıyor benim en çok tükettiğim şeyler süt avokado bal kaşar. Bal günlük 1 çay bardağı falan tüketiyorumdur inşallah bi zararı olmuyordur
ballicoreklerim tugba_huma08 kesinlikle mercimek ıspanak brokoli hersey bi kasar muz pekmez diye tutturmuş gidiyor Tamm onları zaten Yemen lazım yoğurt peynir ve süt kesinlikle normal sartlarda kalsiyum icin onun dışında ilk yazdığım gıdalar çok fazla kilo aldırıyor doktorum öyle söyledi Demir var zaten mercimek ve ıspanakta hem c vitamin hem de bol bol folik asit alıyorsun düzenli hafta da iki kez et balık tüketmek ☺️
Asya2020 Ben bebeğe ne kilo aldırır bilmiyordum her gün canım kaşar istiyordu her gün muz yerdim bunları bilemeden yedim burayı okuyunca şaşırdım meğer bebek için en iyilerini yemişim :) ha hergün de 2 kase yoğurt ve süt içerdim 😁