Betulaks Syma95 nırmalde 20. Haftadan önce yapılmıyor dıye bılıyorum dün beni aradılar gelin dıye bence sağlık ocagına gıdın erken saatte ve yaptırın yapmak zorunda zaten gunu falan geçmemiş erken bile pislık yapmaya bayılırlar
Syma95 Betulaks canim gunu gecmedi zaten onumuzde pazartesi gelin demisti ben erken gitmis oldum 3 gun diye yapmadi .
Duyguluuu Kızlar ben de 17 +1im bana da yapicak yarın yapicam gel dedi ölüyormuş 20.haftadan öncede öyle dedi🤷♀️
Asd92 Syma95 sağlık ocağındaki doktor bana 20 ve 30. Haftalar arası olur dedi bende 23.haftada ilk dozu yaptırdım. İkinciyi de 27. Haftada yapacak inş
Syma95 Yenianneadayi2208 canim bende netten arastirdim 4 ayimi gectim bile o yuzden gittim saglik ocagina ama yapmadi
Yenianneadayi2208 Syma95 şimdi yeniden hesapladım yanlış hesaplamışım beni 17+2 de çağırmış. Ay bak hepten kafam karıştı valla.Neyse öncesinde kendi doktoruma gidicen sorarım ona da.Yaptırma erken derse yaptırmam 🙄
pyymamm Syma95 bilmiyorum sebebini sormadım sağlık ocağında hemsirede neden acaba dedi ama dediğini dinledi yine bir hafta onun için gec yaptık asıyı sorun olmadı
Duyguluuu Syma95 ama oluyormus ben burda yapanlar görmüştüm 18 de de falan bilmiyomki bana da öyle dedi kafam karıştı
Syma95 Anne1_ bana simdi de carsamba gel dedi yani 19+2 olucam o zaman bisey olmaz sanirim 19 haftada
Anne1_ Syma95 bisey olmaz heralde 20. Haftanın içinde oluyorsun sonuçta ama 20 artı 0 dan sonra olsa daha iyi Tabi
Kadriye20 Banada 18. Haftada yapilmasi gerektigini soylemislerdi ama saglik ocagina gittigimde bebek daha kucuk 20 haftalik olunca yapalim dediler 20. Haftada ilk dozu yaptirmistim