rumeys_ Berfin_kycn herkesin bünyesi aynı olmuyor canım kişiden kişiye değişebiliyor endişelenme Allah gönlüne göre versin inşAllah 🙏🏻
rumeys_ Berfin_kycn yok canım 5 haftalıktı gittiğimde salı günü gittim ama göremedim haftaya görürüz dedi doktor ama olumsuz birşey söylemedi
DamlaD Safiye12 şişkinlik var özellikle akşam yemekten sonra daha çok oluyor nefes aldırmıyor sanki ilk aylarda olduğunu söylediler ama bakalım geçer inşallah . Mide bulantım da olmuştu ama ilaç degisikligi yaptık bulantılarım gecti.
rumeys_ Berfin_kycn kan değerlerim doktorun söylediğine göre normal bir şekilde ilerliyormuş bi sıkıntı olduğunu söylemedi
qusel Sata gore 5+2 yim henuz goremedim Cuma gittiğimde üstten gözükmedi zaten çok küçük dedi dr. Bu cuma çağırdı bakalım gorecekmiyiz
qusel Safiye12 daha çok küçük olduğu için gözükmedi zaten gozukmesinide beklemiyodum sırf kansulandiricimi yazdırmaya gittiğimde öylesine bakti dr. Cuma asıl kontrolüm.s se de durumlar ne canım
Safiye12 qusel bende 5+1 de keseyi gördüm yarın 6 haftalik olacağız yine kontrolümüz var yarın hayırlısı bakalım
Berfin_kycn Safiye12 bende gittim hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum çok güzel bişey ya rabbim herkese yaşatsn