Berfin_kycn Safiye12 evet vala ama iyi değildi ya doktor doktorum izindeydi başka doktordu hiç iyi değildi
Meryem111 Berfin_kycn endiselenme ben 5+1 de gordum gechen gun ama diger dusukle sonuclanan bir gebeligim olmstu onda 6 da gormusdum insallah iyi olur merak etme normal. Dolenmeyle alakali gec dolenme olmush ola bilir
Meryem111 Berfin_kycn bıldıgıö kadarıyla bta 1500 ustu olunca kesenın gorunmesı gerekıyomuş kucukte olsa ama dolenmeden dolenmeye degışıyo
Meryem111 Berfin_kycn ben bta yaptırmamişdım bıle adetıme 1 hafta vardı testler pozıtıfdı bır gıtm bişey yoktu ıkıncıde gorundu ınşallah sende gorursun
Safiye12 Berfin_kycn canim bak arkadaşımla konuştum onunda gözükmemiş sonra 6 hafta 1 günlükken gözükmüş içini ferah tut
Umut10 Berfin_kycn canım benimki 5 haftalıkken keseyi gördü ama şüpheli dedi ilaç filan vermedi dış gebelik falan olabilir dedi bazı doktorlar doktor değil gerçekten ...morelini bozma canim
DamlaD Bugün 7 hafta olduk sukur. 4 haftalıkken keseyi gördük 5+4 de kalp atışı duyuldu ama yavaş demişti doktor 6+4 de kalp atışı normal hızına ulaştı.
rumeys_ merhaba kızlar bizde 5+3 henüz bende keseyi görmedim haftaya göreceğiz nasipse bende çok heyecanlıyım Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah ☺️🙏🏻