21062011 Rbs111 maşallah Allah bağışlasın kuzunu güzel hayırlı ömür olsun 🙏💕 darısı bize olsun bizede dua et annesi 😍
Semooshh Rbs111 gözün aydın olsun canım maşallah darısı Benim Asel hafsa'ma. 40+0 olduk daha gelmeye niyeti yok😊 ağrıları, oluyo, ama hep, geçiyor nedense. Hayırlısı artık
Rbs111 Semooshh canım birden oluyor ve anlıyorsun emin olursn aha bu Doğum sancısı diyorsun o yüzden her saniye tetikte ol her an gelebilir 😍😊
Badevehande O kadar sevindimki canım normal istiyordun gönlüne göre oldu🌸 Maşallah Allah analı babalı büyütsün kuzumu tebrik ederim canım🙏🌸💞 Artık sende o koşturmalı günlere geldin hepimiz bir bir doğurduk çok şükür ❤️
Rbs111 Bernaszn canım ben Emin’e hanıma gidiyordum ama o akşam doktorum yoktu şehruz hanım vardı. Hiç görmemiştim ilk kez o gün gördüm. Yüz ifadesi falan soğuk gibi ama kalbi güzel en önemlisi Doğumuma daha vardı. 4 saat sonunda doğurdum başka hastane olsa belki daha da uzun olurdu. o hızlandırdı süreci çok destek oldu . Zaten yüzde 80 ebe yapıyor . Öyle bir ebeye denk geldim ki rabbim ondan razı olsun
Bernaszn Rbs111 çok teşekkür ederim yanıtınız için benimde orda ebe arkadaşım var Kübra eve ve sultan eve çok iyileridir umarım bende güzel insanlara denk gelebilirim sağlıkla sıhhatle büyütün yawrunuzu 😍
Af072019 Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat eylesin. İnşallah bizde doğum hikayemizi yazarız buraya
Eflatun Elestbezmi Ben aslımda 33 haftadayım ama bebeğin gelişimi 36 haftalıkmış kafa çapı da 8 cm o yüzden.
Rbs111 Eflatun benimde öyleydi canım 31+5 ye 4 hafta ilerideydi . 2 haftada bir gitmeye devam ettim kontrollere . Doğana kadar yakaladı haftasını😊
Arifeyenianene Rbs111 kaç yıllık evlisin ben orayı anlamadım galiba😄 geçen sene evlendikten iki ay sonra hamile kaldım demişsin. Dış gebelikmis. Sonra üstüne 10 ay geçmiş şimdi çocuk doğdu diyorsun 🤔 kafam karıştı 🤭🤭🤭 Bu arada Allah yavruna sağlık sıhhat afiyet versin
Rbs111 Arifeyenianene 06.05.2018 evlendim. 20 Temmuz dış gebelik ameliyatı oldum . Ağustos Eylül Ekim korunma. 10 ay sonra gebe kaldım derken evlendikten sonraki 10 Ay yani eksik/hatalı tuşlama🤪
Rbs111 Bernaszn ya öyle mi😍 gerçekten ebeler çok tatlıydı çok sevdim hepsini doktor kadar ebe de önemli 😊
Dera Rbs111 uykuzum mutlaka okuycam, benimde kizim sonunda pazartesi gunu suni sanciyla normal bi sekilde dogdu😊 hadi bakalim sizede iyi topatlanmalar bize de.
Rbs111 Dera oy maşallah canım İnan giriyorum yorum yazıyorum yorumu göndermiyorum çok Yorgun’um bende ama tatlı yorgunluk annesi bunlar 😊♥️
Bsrozsr07 Gozunaydin prensesin annesi darisi bizlere artik ya rabbim saglikli dogumlar nasip etsin bizlere 🤲🏻