Bu gebelikte herşeyim bana sürpriz oldu kızlar. Geçen sene evlendikten 2 ay sonra gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı. Geç farkedildiği için Ameliyat oldum. Ameliyathaneye giderken hemşireye sordum tüpümü alabilirlermiş patlamış sağdaki. Sola da bulaştıysa ikisinide alacaklarmış alsalar nolur ki dedim. Cevap aynen şöyleydi “ bir daha çocuğun olmaz aman boşver senden önemli değil “
ben o cümleyi duyduktan sonra sedye üzerinde ameliyathaneye giderken hıçkıra hıçkıra ağladım ... Hakkımı helal etmiyorum Bezmialemdeki o hemşireye ... neyse ameliyatım bitti sağ tüpüm iptal 😞 sol tüpüm açık hamd olsun. 3 ay korunmanın ardından 10 ay geçti ve ben testi hamd olsun çift çizgiyi gördüm 😊
gelelim doğumuma. 39+5 yani 25.11.2019 sabahtan babam geldi. Beni hastaneye götürecekti sezeryan günü alacaktık. Nedeni ise bebeğin gelmemesi. 42. Haftaya kadar bekleniyor biliyorduk ama riske atmak istemedik . Sezeryanda kötü birşey değil tabiki sadece tek korkum iyileşemezsin diyorlardı ( normal doğurdum 2 gün oldu hala iyileşemedim orası ayrı😂😂)
en sonunda dedik ki tamam bu gelmiyor gelin biz sezeryan için tarih alalım. O gece karnıma belden bi ağrı girmişti yaklaşık 10 saniye sürmüştü . Ben yine ihtimal vermemiştim . Babamla kendime kahvaltı hazırlarken adet sancım tuttu. Ama çok hafif ve hep olan birşey olduğu için takmadım. Derkeeeen pıt bişi düştü benden ılık kanlı akıntı. Aha dedim bu nişan. Doğuruyorjm 😂
babamdan bu konularda pek çekinmem direk koştum baba dedim Doğuma dair bi kaç belirtim var. Bekleyelim sancımı. 38 den beri olan hiçbir ağrıya sızıya benzemeyen ağrılar vurmaya başladı . Başta çok düzensiz kızlar . 5 dk da bir 15-10-20 dk da bir. Sonra bi baktım 10 dk ya düştü . Allah’ın hikmeti o kadar dakik geliyor ki sancı😂 neyse herkes bize toplandı o gece hooop bezmialeme . Nst de sancım hafif çıktı açıklık yok eve yolladılar. 2-3 saat sonra gel dediler. Ben tamam dedim ama gitmedim gece 4 e kadar hafif hafif çektim. Sonra bezmialemde kötü anılarımdan dolayı medipol Esenlere gitmek istedim. Nöbetçi Şehruz hanım vardı çok iyi ilgilendi sağolsun . Hele ebe♥️ Allah ondan razı olsun.
Açılmama baktı 1 cm. Odama geçtim serum verdi lağman yapıldı . Ben pilates duş derken sancılar 2 Dk da bire düştü . Nst de yatarken kendimi kaybettim sancıdan kızlar korkutmak İstemem ama 🤪 ben sezeryan diye bağırırken ebe geldi açılmaya baktı kalk Doğuma dedi. Çatala çıktım ıkınmak gerçekten çok önemliymiş ama ben yapamadım 5-6 kere ıkındım ama yok. Ebe üstten bastırdı o anda bi ıkıntım ve pembe suratlı meleğim balık gibi kaydı... tabi ben Leyla 😂😂😂 herşeyim geçti ağrı sızı kalmadı dikiş atılıyor ama umrumda değil😂
Bebeği de hiç sormuyorjm nerde nereye götürdünüz diye 😞 sonradan başladım ağlamaya ben nasıl anneyim diye ama napıym o duygu gelmedi bende hemen. Çünkü hemen alıp hazırlamaya götürdüler üstüme vermediler . Ondan olabilir .
Dikişlerim atıldı odaya geçtim bebeğimi sordum 4 kişi getirdi allaaahım işte o an. Ben bir ağlıyorum bi ağlıyorum dudaklar yanaklar pembe ... saçlar az var (9 ay boyunca midem yandı saçlı bekledik 😂) gözler faltaşı maşallah 😂 işte o an herşeyim geçti... 9 ay boyunca merak ettiğim kızım kollarımdaydı😊♥️♥️
kısaca kızlar hafif sancılaırmı saymıyorum çünkü gülerek geçirdim . Gece 04:00 da başladı ağır sancılar ve ben kızımı 07:28 de dünyaya getirdim . ( dikişlerim dışardan 4 içerden 4 )
kilomuz 3300 boyumuz 51 cm
Defne Mira Yılmaz 😊♥️