Hakbas2020 Bebekkk Allah hayırlısıyla kurtulmanı nasip etsin İnşAllah sağ salim alırsın bebeğini kucağına 🤱🏼
azra34 Bebekkk ay hadi hayırlısı🐣 sağsalim kavuşursunuz inşallah. Gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. Serseri yaşam stili hakim buralarda 😅
Meeerveunal Bebekkk elbette mide yanmasından uyumak ne mümkün😡 hayırlı sağlıklı doğumun oldun inşallah sağlıkla kucakla yavrunu canım 😊
Hakbas2020 Meeerveunal rennie şurup, soğuk süt iyi geliyo mide yanmasına bi de mandalina iyi geldi bana
azra34 Bebekkk benim daha başı ama kesinlikle bu uyku döngüsünü ayarlayamadım. Erken kalkınca baş ağrısı, sinirlilik. 😅😅 3 ay bitti. Bu ay düzelir diye umut ediyorum ama 🤦🏻♀️ Epidural mi olacaksınız? Ay çok heyecanlı. Uyuman lazım tbi ama heyecandan 😅
Meeerveunal Hakbas2020 hepsini de yapıyorum etkisi maksimum 10 dakika sürüyo sonrası yine hüsran🤦🏻♀️ mandalina daha çok yakıyo yalnız benim midemi
azra34 Bebekkk yatarsın birazdan zaten gözlerini kapatıp dinlen en azından. Uykusuz gecelerin zaten başlayacak. 🤓
Bebekkk azra34 uyuyodum aslnda eş dost msj atnca ihtiyaç var mı diye oha dedimm ben doğuruym galiba bi panik bi heyecan uyku uçtu 😂
azra34 Bebekkk ay bunlarda yani saat kaç olmuş ne msjı yahuu. Son dakika sorulacak şey mi 🥴 neyse sağlıkla kavuşun yavrunla ☺️
Bebekkk azra34 amin inşallah hepsi çocuklu olunca anca uyutup fırsat bulmuşlar olan bnm uykuya oldu tabi 😳