Evet bir sağlık kurumunda ağır şartlar altında çalışarak 6. Aya kadar gelmiştim nöbetlerde yalnız kalmaktan korkuyordum çünkü düşük tehditi geçirdim gebeliğimin 3. Ayında. Çok zorlu şartlarda ilk gebeliğimi yaşıyordum. Son 1 haftadır da oh artık nöbet tutmuyorum Demiştim gündüz mesaisine geçmiştim. Eve geliyordum yemek temizlik hepsi beni bekliyordu. Annemi çağırmama rağmen yalvar yakar geliyordu evime bi temizliğimi yapsa mutlaka grip oluyordu kıyamadığımdan ona da sesimi çıkartmadım kendi başımın çaresine bakıyorum zannettim taki bir gün gelip çattı bilmiyorum bu stres altında çalışma şartlarından dolayı mı oldu yoksa başka bi sebebi mi vardı Allah böyle takdir etmiş ama bi gün evde uyurken bi ıslaklıkla uyandım tuvalete gittim şar diye bi şey boşaltıldı. Sarı bi su kan yoktu. İdrar kaçırıyorum sandım. Kokladım kokusu idrara benzemiyordu yine de emindim idrar kaçırdığından eşimi aradım doktoruma gittik. Açılman var dedi 4 cm hem de acil olarak büyük bir şehirin özel hastanesine sevkim yapıldı. 4 saat içinde sezeryana alındım ve doğum yapmıştım. Bebeğin o kadar küçük yaşamayacağından emindim hemşire ikinci gün bebeğimizin ayak izini getirdi Yaşar mı gerçekten diye sordum iyi annesi yaşıyor dedi. İnanamadım bu mucize gerçekten. Bugün 11. Güne girdi oğlumuz ve yaşıyor. Her sabah uyandığımda sanki herşey rüyaymış birisi beni dürtecekmiş oh be kabusmuş diyecek mişim gibi geliyor hala inanamıyorum bu olanlara. Çok korkuyorum ama bi yanımda çok rahat bebeğim için dua bekliyorum Allah onu bize bağışladı bizi de çok büyük ve zorlu bir sınava tâbi tutuyor anlaşılan. Umarım bu sınavdan başarılı olarak geçeriz 😞