Ozgebudak Melisayenerli normalde lazere gidiyordum hamileliğimde çıkanları kendim hallediyorum nst ye sokmadı ultrasonla bakıp ardından çatıya baktı
Melisayenerli Ozgebudak amann ben alttan muayne yarın olmak istemıyorum su kesik 3 gundur temızlık falan yapamadım kendime aksıne yarın kontrolum var en iysi ben olmucam diyim bir kaö gune bir daha randovi olurum tskler cvbın için
Ozgebudak Melisayenerli doktor oranıza bakmıyor bile elle muayene yapıyor benim doktorum 7 8 saniye duvara bakarak konuştu 😀
Melisayenerli Ozgebudak ya benim erken dogum riskim var alttan muayne olursam açılmam artacak dogum falan olursa skıtnılı olur 😅
Ayse-1994 Kızlar bnde tam 39 haftalğım yarn çatı muayenesi olucam hiç bir belirti yok merak ediyorum nee dicek acaba 🙄
Bbbsr Korkutmak değil ama benim canım cok yandı valla çatı muaynesinde bence kişiden kişşye değişiyor. Rahmimde normal dopuma uygunmuş yaklaşık 10 15 sançye sürdü ama öldüm agrıdann🤷🏼♀️
Yagmura Ben de yarın muayene olacağım doktorum da erkek utanıyorum biraz açıkçası. Duvara bakarak konuşması iyiymiş inşallah güzel geçer benim de 🙏 Ozgebudak
iremanne Yagmura bence çekinecek bir şey yok doktordan . Onların mesleği bu , inanın bizi bizden iyi tanıyorlar , içlerinde kötü niyet olacağını asla düşünmem . Doktora karşı be kdr rahat olursak onlarda muayeneyi rahat yaparlar . Yemin etmiş adamcağız ;)
Yagmura Ozgebudak ben de oldum çatı muayenemi. Hiç acımadı sadece baskı hissettim😊 çok da kısa sürdü zaten. Teşekkürler moral verdiniz bana 🙏
Semooshh Çatıyla açıklık aynı yöntem de Açıklığa bakınca çatı için bişey söyler mi bana uygun, yada değil, bişey demedi de.
Ozgebudak Semooshh tabiki söyler doğum yolunuz darsa bunuda belirtiyolar fazla dikişin olur vs diye benimkine vakumla almak zorunda kalırız dendi mesela doğum yolumda dar olduğu için ve o riski göze almadım
Semooshh Ozgebudak muayene edince çatı, muayenesi mi, dedim, açıklık bakıcam dedi sadece ekstra bişey demedi oyüzden merak ettim, uygun, olmasa derdi ozaman
Yagmura iremanne evet oldum ben de muayene. Gerçekten hiç çekinecek bişey yokmuş. Canım acımadı bile sadece baskı hissettim çok şükür 🙏