busra-mutluanne1 Esraygtf bende öyle duymuştum 😀 dediğim gibi istediği yeri seçebilir benimki sadece merak bizde fazla hareketliyiz ilk gebeliğim olmasına rağmen epey hissediyorum hareket etsinde yeterki seç beğen tekmele😅
busra-mutluanne1 Gamze0144 büyüdükçe değiştiriyorlar sanırım 😊 biz henüz küçüğüz bi süre daha sağımda hareketlenmeler devam edecek anlaşılan😊
Canan1bozkurt Bende hep sağda hissediyorum kafası sağ da ayakları sol da eller kasıklarda 😁 bazen donuyo gibi oluyo ama ne zaman ultrasyona girsek hep sağ da kafası . Erkek bu arada cinsiyeti :)
busra-mutluanne1 Canan1bozkurt bizde erkeğiz 😊 şuan neresiyle vuruyo bilmiyorum kayıyo gibi geliyo bana o günleride görürüz inşallah😅
Zehra321 busra-mutluanne1 annemde öyle diyor ama erkek bizim cinsiyetimiz ya 😃 yanlış yerde duruyor o zaman 😃
busra-mutluanne1 Zehra321 sadece bi fikir ya bakma sen kimiside solda durur belli olmaz sağlıklı olsunlarda 😀
sngl_adileece Maşallah sevgili anneler😍bizde 29 haftalık olduk ilk çocuğumuz .hareketleri tekmeleri insana mutluluk veriyor ancak bazen gerçekten çok hareketli oluyor bu durum normal mi sizde nasıldı bu haftalarda
busra-mutluanne1 sngl_adileece sizede maşallah🧿💓 bence sorun değil gün içinde 4 saatte 10 hareket hissediyosanız yeterli diyo doktorlar 😊çok hareketli olmadı sorun değil bence içiniz rahat etmezse doktorunuza sorun isterseniz 🤗
Nzziss sngl_adileece benimki de çok hareketli bazen artık yeter diyorum😅 doktor bile şaşırdı 😂 25 haftalık olduk 😊
Mebos Valla ben başından beri sağda hissediyorum ama kızım olcak sanırım sağ erkek sol kız değil 😊 sağlıklı olsunlarda nerde oldukları önemli değil 22+5 olduk bizde
busra-mutluanne1 Mebos aynen öyle yerleri hiç farketmiyor yeterki iyi olsunlar sadece merakımdan sordum ilk gebeliğim ve elim hep sağda 🤷🏻♀️😊
busra-mutluanne1 Ul22tu18 çok sık olmadıkça bence önemli değil benim nadiren oluyor eğer çok oluyorsa doktora sorun bi kasılma olunca toplanır falan diyorlarya ama azsa bence önemli değildir 😊
Nzziss busra-mutluanne1 benimki de erkek ve genelde hep sağda vuruyor bazen kasıklarıma vuruyor ama hic solda hissetmiyorum. Kafası solda ayaklar sağda genelde böyle😂
Sirin_beyza busra-mutluanne1 değişir kuzum son haftalarda iyice asagı iner ondan önce gögüsüne doğru tekmeler
busra-mutluanne1 Sirin_beyza aynen ı günleride görmek nasip olur inşallah 🙏🏻 İstediği kadar yer değiştirebilir 🙂
sngl_adileece Nzziss sağlıklı olsunlarda🙏benim minik kızımda öyle yerinde durmuyor nerde olduğu ansızın değişiyor😊