Miu14 Bayanlar ben 18. haftamdayım İlk ve 2.çoçuğumun yaş arası 5 yaş olacak benim gibi olan varmı?sizce yaş aralığı nasıl?
Miu14 Gul-21 busrasahinn iyi olmuş aslında ikisi bir büyürler ben çalışıyodum 2.çocukta çok düşünmüyorum aslında ama nasip oldu eşim çok istedi bide oğlumun yanlız kalmasına gönlüm razı gelmedi☺️
Betul34 Benim de ilk kizim 2015 mart doğumlu suan 19+3 haftalik gebeyim oglusum dogunca insallah tam 5 yas olacak aralarinda
Livamom busrasahinn bende 26 haftalığım oğlum olacak kızım da şuan 17 aylık.spiralle hamile kaldım plansız geldi minnoş oğlum😊😊😊
Mcvhr_dgn Miu14 aynıyız canım 4 yaşında oğlum var şuan 10. Haftadayım herkes diyor ay arası çok geç kalmışsın yahu sizene bakacak olan benim🙄
busrasahinn Miu14 bende çalışmak istiyorum ama ara verseydim calisamicaktim tam ilk bebeğimi kreşe verince çalışmak istesem 28 yaşında oluyorum e çalışırsam 30 kusurde yeniden hamile kalmak büyütmek zor olurdu yani böyle avutuyorum kendimi 🙈😂😂
Ozgesn Miu14 merhaba bende 2. Minnosuma hamileyim ilki erkek 7 yasında ❤️ Suan 15+1 im ve sanırım bu da erkek 🥰🥰