Sirin_beyza HvvGlKrdl anladım canım İnş sag salim doğurma nasip olur ikimizde bende de lekenme oluyor arada
HvvGlKrdl Sirin_beyza amin canim insallaah 🙏🙏 bende sadece bos akinti lekelenme falanda yok.. Bekliyoruz artik saglikla gelsin kuzucuklar insallaah 🙏🙏
Bhraydn Bbbsr ay inşallah ya suan bi sancı girip cıkıor ama bılemedım yalancıda olabilir bu benım 3. gebeliğim öbür cocuklarım kilolu dogdu bu zayıf olacak heralde cunku cok kusuyorum seninkinin kılosu gayet iyi saglıklı olsunlarda inşallah
annesinin_bitanesiii Kdrkdr iyiyim şükür sağlık problemi yoktu da işte biliyorsun moral olarak iyi değildim bizim de cuma gibi doğum olacak inşaallah
tugbadm MerveEliz karnınız nasıl indi rica etsem resmini atar mısınız benimde karnım indi acaba kanala yerleşti mi diye merak ediyorum
MerveEliz tugbadm resim atmayı bilmiyorum maalesef . Bence doktorunuza ilk kontrolde sorun🥰 o net bir cevap verecektir
Eyomi48 35+3 teyim ve kasiklarimda inanılmaz bi ağrı var , yarin da doktor randevum var ama kasılma vs nasil bir sey bi fikrim yok . Yalniz tüm gece regli olacakmışım gibi agrım oldu gaz sancısı mi acaba diyorum offf tecrübesizlik cok fenaymis