Kdrkdr Kızlar 36+3 üm. Bugün çok dehşet bel ağrım var adım atarken yatarken kalkarken vajinadaki kemiklerim bile ağrıyo. Ama oturduğum zaman sancım falan yok. Hastaneye gitsem mi bilemedim 😔😔
Kivilipastaa 39+2 son gün 6 Aralık gözüküyo dedi doktorum kanalda degil acıklık yok sancı 100 e çıktı dün gelen giden yok ebe de 42 yi görürsün sen diyo 👶🏻 Beklemedeyiz
Elestbezmi Kivilipastaa ayy aynı durumdayız.Bende 39+2 deyim 3 haftadır nst de sancılarım çıkıyor ama ben hissetmiyorum.Açılmada 1 cm di hala aynı bi gelişme yok.Napcam bilmiyorum😬
ozgecann Masalseyhan canım çatı muayenesi nasıl geçti benim de 37.haftada yapcak doktorum çok korkuyorum bi de doğum kanalında olup olmadığı çatı muayenesiyle mi belli oluyor
Ebru2516 ozgecann doğum kanalında mı diye ultrasonla bakıyor canım çatı muayenesi açılma var mı çatı geniş mi dar mi diye bakıyor sakın stres yapma rahat olmaya çalış kasma 5 sn bile sürmüyor bende geçen hafta atlattım şuan 38+ 6 yım
Masalseyhan ozgecann cati muayenesi 4 5 saniyelik birseydi canm. İkiparmagiyla kontrol ediyor ben agri sizi hic yasamadim ha iliskye giriyorsun ha iki parmak yani korkulack birsey degil😂 dogum kanalida cati muayenesinde belli olur
Hanzadeilknur Bende 36+4 üm normal doğum bebek aşagıda bugün çok kasılmam oldu bebeği kasıkta şiddetli hissettim inşallah hayırlısıyla kolaylıkla olur
Kocerirem Melekcakmak benimkide 30 da doğum pozisyonu aldı hatta yüzünü göremiyorduk kanala girdimi bilmiyorum ama kafa hareketlerini kaşığımın en altında hissediyorum 37 haftadayım bu arada
Sirin_beyza HvvGlKrdl anladım canım İnş sag salim doğurma nasip olur ikimizde bende de lekenme oluyor arada
Koskersultan HvvGlKrdl aynı dediğiniz agrı bende de oldu 2 gün önce baya zorlandım ne yatabildim ne oturabildim kımıldadıkça agrı girdi bir gün sürdü şimdi normale döndü doğum yaklaştıkça normal diyorlar ama bilemiyorum
HvvGlKrdl Koskersultan bugun 24 saati doldurdum agrida insallaah yarina gecer canim. Sen kac haftaliksin?
Bbbsr Bhraydn senle aynıyızz 15 aralık son gün gözüküyo keşke benimde gelse nişanım artık agrın sancın oldumu bebek kaç kilo
Koskersultan ozgecann şuan 35 +3 üm daha yapılmadı çatı muaynesi haftaya randevum var bakalım 36 da yaparlar mı bilmiyorum