Zehraak Doğumdan önce mutlaka karnın aşağı düşmesi mı gerekiyor? Son haftam ve görenler daha karnın düşmemiş doğuma var diyorlar.😟
Ada_cn Zehraak aynı durum bende de var 😕38. haftamdayım doktor 1cm açılman var gününü beklemez hazırlıklı ol dedi ama görenler daha karnın düşmemiş diyorlar anlamadım 🤷🏼♀️
Ada_cn Zehraak bu arada. Aklınızda bulunsun doktor bana günde 1 Bardak ahududu yaprağı çayı iç Doğum kolay olur dedi bir araştırın isterseniz
Zeynepreyyan Zehraak hayır düşmesi gerekmiyor. Benim suyu gelene kadar karnım düşmedi. Suyu gelmeye başlayınca 5 aylık gibi kaldı karnım hemde aşağı indi
Sahra_01 Bende aynı yorumla karşılaşıyorum. Karın düşmesinşn ne zaman olcağı belli olur mu? Nişandan sonra nişandan önce bunun bi sırası var mı acaba ?
Zehraak Sahra_01 Bnde onu çok merak ediyorum ama nişanın sudan sonra geldiği de oluyormuş.acaba bır iki günde sancı başlayınca iner mi 😟
Zehraak Ada_cn Dr öyle dediyse alakası yoktur insaAllah ya..bnm hiç yoktu açılmam o zaman. Herkeste öyle deyince daha çok korkuyorum
Zehraak Ada_cn bu çayı burda birkaç kez duydum.aldim ama icemedim bı türlü tadida kokusuda çok kötüydü.siz icebildiniz mı?? Bide nette baktım hep kirmiziydi çay bbnm yaptığım öyle olmadı🤔
Ada_cn Zehraak meyvesinden olan kırmızı oluyor canım ama asıl etken madde yaprağındaymış bende anca bulup bugün başladım içmeye ama içebildim ben şeker atmadım yanında hurma yedim belkide o yüzden kötü gelmedi bana ☺️
Zehraak Ada_cn yaprağı diye duydum o yüzden sadece yaprağı demlemistim icemedim ya😟sonraki günde yüzüm şişmişti eşim ondandr diye çöpe atmış😕
Hlal Zehraak bende 36 haftam karnın dusmus diyolar bugün kontrolüm vardı bebek doğum kanalına girmiş dedi doktor
Hlal Pilates topunda otur kalk sağ sol hareket yap dedi merdiwen in çok bol yürüyüş ve duş hergun al dedi bende bunları elimden geldiğinde yapmaya çalışıyorum sizlerde yapin
Zehraak Hlal sizin erkenden kanala girmiş bence yapmayın 2 hafta daha bekleyin..yoksa kesin olacak en azından guclenin diye mi soylemis acaba dr
Zehraak Hlal 38 olsun en azından diyorlar genelde ama kanala girmişse doğumun yakın olacağını biliyorsa buna hazırlıklı olsun vücudunuz diye önermiş olabilir