Ezgi05 Dilankenger sanırım çok haklısınız kız istememe rağmen fotoğrafa bakıp bakıp mutlu oluyorum annelik çok farklı 😄
Harvicell Ezgi05 pelin_87 https://imgyukle.com/i/ROk2ph birde buna bakar mısınız doktor erkek dedi ama ilk başlarda zorlandık kıza da benziyor felan dedi kafam karıştı 😂
Ezgi05 Harvicell valla öyle cinsiyet anlasam da yardımcı olsam keşke benim ki öyle bacakları açınca herşey meydana çıktı öyle anladım 😄
Ezgi05 Arzuarzu valla doktorumda pozisyonu uygun değil kalkabilirsin dedi hop bizimki bacakları havaya dikti 😄 bence erkek olsaydı bu pozisyonda gösterirdi sizinki de kız olma ihtimali yüksek 😄 sağ salim alalım evlatlarımızı da
Ezgi05 Arzuarzu valla doktorumda pozisyonu uygun değil kalkabilirsin dedi hop bizimki bacakları havaya dikti 😄 bence erkek olsaydı bu pozisyonda gösterirdi sizinki de kız olma ihtimali yüksek 😄 sağ salim alalım evlatlarımızı da
Ezgi05 spiker_anne yaa utanmazlara bak nasıl da açıveriyorlar bacaklarını 😄 onlar Bi doğsun da o bacakları ısırınca görürler😄😄❤️
Ezgi05 Dilankenger gerçekten öyle o gün içimde kayma gibi hareket hissettim oturdum ağladım kim bizi minicik hareketiyle mutluluktan ağlatabilir ki😊❤️
Minnosannis01 Ezgi05 bende deli gibi kz bebek hayali kurarken oğlusum olcakmıs galiba😊. Bacak arası falan bakmadı dr kendi drmda değildi o yuzden güvenemedimde😣
Ezgi05 Minnosannis01 benim de ilk kendi doktorum görmedi özele gitmiştik orda söylediler tabi ben inanmıyorum kendi doktorum bile değil zaten doktoru gözüm tutmadı ben anneyim hissederim kız hissediyorum deyip durdum ama nafile benim ki açtı bacakları gösterdi 😄
Sueda29 Ezgi05 bn bebişimn resimlerini bitane kalpli defterim vardı ona yapıştrdm baştan beri:) sıraya göre:)