nuraysenur Haftadayım. Şuana kadar hareketlerini hissetmem bilimsel açıdan oldukça zor. Ama ben hareketlerini hissetmek değil de onun varlığını hissediyordum. Elimi koyunca bile sıcaklık duyuyordum. 1 haftadır kendimi hamile bile hissetmiyorum. Bebeğimi hissedemiyorum . Benim yaşadığımı yaşayan var mı ? Sabah dr a gideceğim ama acaba bişey mi oldu duygusu mahvetti beni.
Busimss nuraysenur canım olumsuz düşünme hamilelik psikolojisi bence endişe duyuyorsun çok normal ama kendini üzme uzan ve elini karnına koy bebeğini sev. Allah’ın izniyle iyidir
Htcglgnaksy nuraysenur rahat ol. Daha çok erken hiçbişi olmamıştır sıcaklık falan da hissedemezsin kuzum sana öyle geliyor yaşadığın geriye psikolojik kendini üzüp bebeğini de üzme 😊🙏
Mcvhr_dgn nuraysenur canım hamileliğin her anı bir olmaz kendini boşuna üzme Bi gün olur mide bulantısı mahveder bigün olur çok rahat hamile değilmişsin gibi eğer ilk çocuğunsa ilk çocukta hareketler biraz geç hissediliyor benim ikinci gebeliğim ordan biliyorum hiç canını sıkma bebeğin iyidir inşallah
nuraysenur Mcvhr_dgn ilk bebeğim ama sanki önce hissediyordum 😞 inşallah sıkıntı yoktur teşekkürler ❤️❤️
mavera nuraysenur canım Rabbim e emanet ler ben de tedirgin oluyorum çoğu zaman bir kaybım da olduğu için tabi ki endişe etmemiz normal Rabbim onları bize bağışlasın sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bol bol dua edelim zaman geçmez yoksa
nuraysenur mavera mavera benimde ilk bebeğim 8 haftalıkken düşük yaptım bunda çok endişeliyim ❤️ İnşallah sıkıntı yoktur teşekkürler ❤️❤️
Kizkalesi nuraysenur karnın boş hissi var demi. Bende de çok oluyordu o hatta 25-26ya kadar öyle olurdu ara ara. Bence korkma
nuraysenur Kizkalesi evet ama geçen haftaya kadar böyle hissetmiyordum. Sizinde mi öyle Oldu , yoksa siz hiç mi hissetmediniz
Yenianneadayi2208 Kizkalesi aynı şeyi bende az önce hissettim karnıma bir dokundm halbuki hissetmem imkansız ama bi boşluk var sanki içimde tuhaf 😞
Kizkalesi Yenianneadayi2208 benim dediğim dokunma değil his sadece. Karnını elleme bastırma bebeğe zarar verebilirsin
Alyami nuraysenur bende bu hafta oyleydim 16. Haftama girdim resmen hamilelik öncesi gibi hiç bişi hissetmedim ve bugün hastaneye gittim çok şükür sağlıklıyfı minnoşum sizde korkmayın bişi yoktur inşallah🤗
Yenianneadayi2208 Kizkalesi kız karnıma neden dokunmıyım okşamıyım ne gibi bir zarar verebilir ki dokunma.Bastırıp zarar verecek kdr da bilinçsiz , kart cahil değilim 😁 sadece dokunarak hissedebilmek istedim, içimde bir boşluk hissine kapılınca 🙄
Fatmaahuseyin Kizlar bende 22. Haftadayim dunden beri hic hissetmiorum nirmalde mutlaka hissederdim halbuki iki hun oncede normal dedi hersey uykularim kacti gece cikolata yedim hersey yaotim:(
Eylulvebebegi Fatmaahuseyin bebek daha çok küçük annesi. Her hareketini hissedemiyoruz o haftalarda ve düzensiz oluyor. 30. Haftadan sonra dikkatli olmalıymışız. Benim 28. Haftaya kadar öyleydi. Şimdi 35. Haftadayız çok şükür elini dirseğini ayağını poposunu neresini oynatsa hissediyorum 😍 sizinde öyle olacak hiç stres yapmayın
Eylulvebebegi nuraysenur canım Allah bağışlasın🙏🏻 Hiç korkma. Hamileliğin balayı dönemi diye adlandırılan dönemine giriyorsun. Keyfini çıkar bence. Bulantılar halsizlikler baş ağrıları hepsi yavaş yavaş geçecek hatta anlamadığın bir enerjin olacak. Benim öyle oldu şimdi 35 haftalığız çok şükür 🙏🏻