Mrve26 bizde 30+3 olduk çoookkk sukur tahmini veya doktorunuzun belirledigi dogum tarihleriniz nedir ? hamişler... 😍🤰 bizimki henuz belli degil kontrolde netlestiricez ins 🙏
Eliftotree YesimDemircan bende 18 Mayısım canım ☺ çok korkuyorum erken doğumdan sürekli aklım orda 😑 bu son hafta karnımın bir tarafında top gibi oluyor bebek mi toplanıyor yalancı doğum.sancisi mı anlayamıyorum üç dört saniyeliğine ve o ara sanki çok zor nefez alıyorum sende de oluyor mu? 🤔
Obsesifk Eliftotree benimde ağrılarım oluyor ara ara karnımda belimde kasığımda ama yalancı sancılar başlıyormuş bu haftadan sonra
HilalMerveBasunlu Eliftotree aynı durumu bende yaşıyorum. 30+1 im. Bazen öyle oluyor ki canımı çok acıtıyor. Yarın kontrolüm de soracağım seni de bilgilendiririm
YesimDemircan Eliftotree inşallah vaktinde sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza. Aynı şeyler bende de oluyor hatta bazen karnım acıyor baya 🤔🤔
Melekzehrakk Obsesifk canım nerdryse aynı gunlerimiz benımde 68 günüm kaldı arada cok fazla mıgde bulantısı yasıyorum sendr de oluyor mu
alaBkmaz Bizde tam 31 haftalık olduk 😍 yarın kontrolümüz var bacak ağrılarım çok fazla gece tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum :/ bu hafta bebişin kıyafetlerini yıkayayım diyorum Allah’ın izniyle .
Obsesifk alaBkmaz aynen yıka artık gelmesi çok yakın ben bi kısöını yıkadım ama onun üstüne aldım tekrardan yıkamam gerekecek