ayseogndr Bugün cinsiyeti öğrendik kızım oluyor çok şükür sağlığı iyi Allah'ıma binlerce şükürler olsun Rabbım olmayan herkese nasip etsin 14+1 🤲❤️❤️
hndgkct ayseogndr çok sevindim canımmmm 😍 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 10+4 teyim haftaya gidicez doktorumuza tam 12 haftalıkken belki bana da bir tahmin de bulunur ❤️☺️
Kardelenyigit Mucizemmm00 burcuisik12 kızlaarr 13 haftalıkken sizinde kızçede böyle var mıydıı sabırsızlanıyorum ya 😅 https://www.resimag.com/p1/2bd28430065.jpeg
Mucizemmm00 burcuisik12 aa aynıyız rabbim kucagimiza sağ salım aldirsin ins 💕 daha hissetmiyorsunuz dimi hareket 🤰🏼
ayseogndr hndgkct ben 12 haftalıkken gittim canım zaten özele gidiyorum ama benimki yan dönmüştü kendini göstermedi bugün gösterdi demekki nazlı ya ondan kız olduğu için saklamış ❤️😂 sende sağlıkla öğren inşallah
ayseogndr SedefUygun inşallah canım benim amin Rabbım herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin sağlıkla ❤️🤲🤲🤲
Betulsna ayseogndr Bu yıl kız senesi galiba maşallah kimi duysam kızı oluyor. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ayy inşallah Rabbim bana da kız nasip eder tabi sağlıklı olsun da fark etmez ilk bebeğim ne de olsa 🥰❤️
ayseogndr Betulsna valla öyle herkes diyor kız senesi tabi sağlıklı olsun canım biz cinsiyet ayirmadik ama ben hep rüyamda kız gördüm ve Rabbım nasip etti çok şükür tek istediğim sağlıkti ❤️🤲🤲
Nehir66 ayseogndr Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️Bende dün öğrendim benimde prensesim kızım oluyor😍😍