Deletedmom0810 mavera 18+6 ☺️ daha yeni olsa da 18. Haftaya girdiğimden beri özellikle yemeklerden sonra ve geceleri hissediyorum 😍
mavera Deletedmom0810 ben de 18de braz daha net hissederim o zaman 😊 bu uygulama sayesinde valla kendime dua ettiğim kadar sana ve burdan birkaç arkadaşa dua ediyorum hep😍
Duyguluuu Merve_kucuk benimde erkekti değişti sonra 😊 16 da değişti 14 te erkekti cumartesi yine gidicem bakalım bende
Duyguluuu Merve_kucuk kız dedi şimdi önce çıkıntı pipi dedi 😊 şimdi kız valla ya bizide şaşırtiyorlar alışveriş yapamiyoz
Merve_kucuk Duyguluuu Ama ben 1 hafta önce gittim doktora yani 16 haftalıkken değişme olurmuki😏😄 eşimle dayanamayıp bi kaç şey almıştık 😄😄😄
Duyguluuu Merve_kucuk iste diyom ya değişiyor tabi benim 14 te erkek dedi 16 da gittim gecen hafta bacak arasina baktik gorduk kiz dedi dedim once cikinti pipi dediniz kesin mi dedim evet kesin dedi . Ben alamiyom benimki değişiyor 😊😀😀
Merve_kucuk Duyguluuu 13 haftalıkken gittigimde göstermedi 16 haftalıkkende kesin erkek dedi daha gitmedim işte aralıkta gideceğim