Dilaraxx mavera içinde birinin oldgnu hissetmek mükemmel heleki karnın çabuk büyüdüyse 😂 tekme attı dün onu bile gördüm biraz haylaz herhalde erknden yerinde durmuyor paşam 😂💫
Merve_kucuk mavera Çok güzel gidiyor maşallah diyim ☺Tam 17 haftalığız oğlumla 😊 Hareketlerinide hissediyorum 😍
Aysekayahan Biz 17+2 olduk ama hala hissetmiyorum minikimi🥰👶🤗sanirim 20 den sonra basliyck çoğu bebek gibi
mavera Aysekayahan 17+2 yim ben de bazen minik dokunuş hissediyorum gibi en net 20de hissederiz artık hayırlısıyla😊
Babyone Ben hıssetmedım canm ama zaten cok seyrek olurmus hareket oda nasıl denk gelıcek bılmıyrm. Arada bı seyırme oluyo ama bebek mı degıl mı emın degılım 😅
mavera Babyone ben sessiz Bi odada sağ tarafıma uzanınca Bi saat falan dinliyorum kendimi minik dokunuş gibi hissediyorum 😊💕 tekmeleri de 20.haftada falan hissederiz inşallah, sağlıkla büyüsün minik yavrularımız 😊
mavera Dilaraxx aynen yaa muhteşem Bi his 😊sağlıklı doğumlar nasip etsin yüce Rabbim birbirimize çokça dua edelim, daha görmeden çok seviyoruz bağlanıyoruz😍
Crn91 Ben de 17+3. Ama henüz ben de istemedim.Bana gelince bir iyi bir kötü geçiyor günler baş dönmesi mide bulantısı grip halsizlik vs birçok sıkıntı yaşıyorum yine buna da şükür tabi .sizler ne durumdasınız sağlık olarak
mavera Crn91 ben de 17+2yim grip olacakmışım gibi ama direniyor heraşde vücudum🤷♀️Rabbim şifalar versin
mavera Anasinifci 17+2 ben de🤰 hepimiz sağlıkla 37 38. Haftalarımızı da görüp miniklerimizi kucağımıza alırız😍💕
Kubraturgut mavera cnm merhaba bizde 17+5 olduk şükür 🙏 hareket leri de ufaktan hissediyorum ama benim mide yanmalari başladi ya 😔 sizde de oluyormu