Nursahozer Yasmnnnnn bende öyle normalde zayıf bir insandım bana noldu böyle 🤣 suyu fazlalaşır dedii o yüzden sorun ettim sadece yoksa aldığım kilolar umrumda değil veririm
Thrmt_19 Nursahozerevet cnm fazla almiissin dikkat et. Ben 7 kilo almistim o zmanlar. Ama inanki son ayda oyle hizli aliniyoki cok sasiriyosun. Ben 37. Haftamdayim su ana kadar 14 kilo aldiim. Bebegimde 3.020 gr di en son.
Nursahozer Sumeyradem_06 rabnaz6822 senin ki normal sanırsam amaa dikkat et sende 19 20 den sonra alınıyor çok
Nursahozer kitapkurdu aynenn öyle o haftalarda bende hiç almamıştım birden aldım nasıl oldu bende anlamadım 😀
Nursahozer 112 bende çok zayıftım hamile olmadan önce şekeri bir tek çay da kullanıyorum artık tatlı falan yemiyorum ekmeği de az yemeye çalışıyorum ama bakalım şimdi ne kadar alıcam çok merak ediyorum ☺️
Semafe Nursahozer 24 haftalık olduk kızçemle ve yolumuza kilo almadan devam ediyoruz aksine veriyoruz😁😁😁 Temel besinleri tüketip beraberinde de Su ve yürüyüş ile 24 haftaya geldik 👩👧🧿