Gnl-grb Nursahozer 8 aya girdim 5 kilo almısım ve 6 aya kadar hiç kilo almadım biraz fazla almıssın canım
Nursahozer Gnl-grb evett maleseff 🙁 dikkat etmedimm hiiç nasıl olsa kilo almıyorum diye yedim yedim bi baktım baya bi almışım 😱
Nursahozer cnnezer ooff napıcazz doktor dedi ekmeği pilavı makarnayı kes dedii ekmek yemeyince hiç doymuyorum ama hep açıım
Gnl-grb Nursahozer canım ben hiç dikkat etmedim hala etmiyorum ne bulursam yiyorum içiyorum vallah bir günde 2 somun ekmeği yiyorum arada atışdırdıklatım hariç :)))))))))
Yasmnnnnn Nursahozer bende tam Nursahozer bende tam 11 kilo aldım 26. Haftaya kadar normalde zayıf bi insan olduğum doktor sorun olmaz ama tatlı tuzlu yeme ödem yapmasın kiloyu verirsin dedi sağlığına bi zarar vermedikçe sorun olmaz canım takma zayıflarsın
Nursahozer Yasmnnnnn bende öyle normalde zayıf bir insandım bana noldu böyle 🤣 suyu fazlalaşır dedii o yüzden sorun ettim sadece yoksa aldığım kilolar umrumda değil veririm
rabnaz6822 Gsueksbue bende 53le kaldım💁🏻♀️ Şuan 16. Haftadayım 2 kilo aldım 😭 normalde hangimizinki olmadı gerekiyor ?
Nursahozer Sumeyradem_06 rabnaz6822 senin ki normal sanırsam amaa dikkat et sende 19 20 den sonra alınıyor çok
Nursahozer kitapkurdu aynenn öyle o haftalarda bende hiç almamıştım birden aldım nasıl oldu bende anlamadım 😀
112 Haftama kadar hiç almadım. Şimdi 25+4 ve toplam 9 kilo aldım. Kızım da 900 gram. Doktorum normal diyor çünkü hamile kalmadan önce vücut kitle indeksim 18 di yani çok zayıftım. Şu an takmıyorum doğuma kadar 20 kilo bile alsan sorun değil diyorlar. Yani her kilo alan sağlıksız değildir yine de şeker ve una dikkat ☺️
Nursahozer 112 bende çok zayıftım hamile olmadan önce şekeri bir tek çay da kullanıyorum artık tatlı falan yemiyorum ekmeği de az yemeye çalışıyorum ama bakalım şimdi ne kadar alıcam çok merak ediyorum ☺️