Cinarin_annesi14 Skn23 bu geceden itibaren 12 günüm var 37. Haftada 3700 dü kilosu sanırım sezeryan olcak hala ters kilosuda 4ü geçebilirmiş kafamda deli sorular 😂😂🙏🙈
Mugge_1 Skn23 bende 37+6 yım benimde plasenta hala yaşlanmamış gençmiş dursa dururmuş 😅 ama 38+4 ken sezeryan olcam umarım bu durum etkilemez çünkü plasenta hala genç🤔 Doktorunuz bu konuyla alakalı ne söylüyor size
Skn23 Mugge_1 valla sadece dediki plasenta genç yakın zamanda gelmez . Haftasını doldurur hatta 40+2 falan anca gelir dedi . Ama biz normal doğum düşünüyoruz 39 gibi de çatı muayenesi yaparım dedi .
DamlaDeniz Skn23 40+3 üm ben de bugün komtrole gittim cuma da gidicem sancı yok pazartesi ya suni ya da sezeryan olacağım bakalım
Skn23 DamlaDeniz geleceği yok desene valla benim yengelerim 2 Side bekledi bekledi gelmediler senin gibi sonra suni aldılar bir gece boyunca sonra sabah pek bi etki de etmedi çünkü ne sancısı ne açıklığı vardı gittiğinde . Suni sancıdan sonra sezeryan oldular
Seymaert Skn23 bende de 29. Haftada plesanta yaşlanması var gelişimi durabilir 34 35. Haftada o yüzden erken doğum olur dediler. Hamdolsun gelişimimiz durmadı şuan 39+4üz.3500 kilo olduk. Gelmeye de niyeti yok 🙄 salı günü suni sancı olmazsa sezeryan olacağım
Skn23 Beyzanurlina allah allah . Burda çok yazan var hareketlerinde azalma cidden herkeste oluyor ya bendede öyle yani neyse olsun 1 gece yatar çıkarsın canım olsun
Cinarin_annesi14 Skn23 vallahi hayırlısı olsunda sancıda yok bitanecik bile o kadar sıkıştı içerde ama gelesi yok 😂😂
Simsim6 Skn23 37+4 teyiz her hafta nst dogum sancisi gibi yuksek sancilarim cikiyor ama acilma yok acilma bekliyoruz, bebisim zaten kanalda ucunda bekliyor cikmak icin😁2900 civariydi kilosu gecen hafta, hepimiz hayirlisiyla kavusalim insallah🤲
Skn23 Simsim6 aminnn inşallah 🙏🏻bu hafta doğurursun heralde sende😁 sancılar başladıysa illaki açılma da olacaktır 🙏🏻
Skn23 DamlaDeniz evet ya gerçekten çok kötü o şekilde geri sezeryana girdi hem öyle hem böyle iki türlüsünü de yaşamış oldu
Elomer Bende 36 haftalik hamileyim gecen gun idrarda lekösit yüksekliği çıktı,ellerim cok kötu şişti ağrı yapıyor artık🥴neler yapabilirim kızlar yardım edinnnn😞😞😞
Skn23 Elomer benimde geçen gün ellerim bir şişti arı sokmuş gibi hemde . Kıpkırmızı oldu bide . Sabah sağlık ocağına gittim kan idrar verdim protein kaçağına falan baktılar birşey çıkmadı şükür. Ama ebe de doktor da dediki tuzu bırak peynir yeme hamur işi yeme bol su iç tansiyonunu takibe al dedi .