Deletedmom0041 littleangel tüm kahverengi bölgeye sürmeye gerek uçlarına ve birazda etrafına sürsen yeter 😉
Hilaldenerieser Findiksu_mom Ben 37 haftalığım Krem yerine zeytinyağı kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum krem mi alıp kullansam bilemedim 🤔
Findiksu_mom Hilaldenerieser krem belli haftadan sonra kullanınca fayda ediyo. Ben 37 de sürmeye başladım yine yara oldu ve emziremedigim için mastit oldum operasyon geçirdim
Ozgeurkn Findiksu_mom peki gögüs ucunda hiç sızlama yoksa yada süt geldiğine dolduğuna dair mir his belirti yoksada kullanmak lazım mı 🤔
Hilaldenerieser Findiksu_mom Geçmiş olsun. İyisi mi bende kullanayım daha zamanım varken sonra pişman olmiyim
Ozgeurkn Kubuuu1 insan şüphe olmasın içinde diye korkuyor işte o yüzden bence en mantıklısı 37 sonra kullanmak bana göre 😊
Findiksu_mom Ozgeurkn aynen canım 32 33 haftadan sonra belirti olsun olmasın kullanın bence. Hissetmeyebilirsin bu sütünün oluo olmayacağını belirtmez. O yüzden tedbirli olmak en mantiklisi ki pisman olmayın çok zor bir durum sizden ziyade çocuğunuza yazık çünkü sağlıklı göğüs olmayınca sağlıklı ememiyorlar😌 yaşadım tescilledim😊
Seydanurak Bana hemşire bu hafta itibariyle kullanmaya başla dedi, haftaya sa emzirme eğitimi verecekmiş. 36+4 teyim. Önce kremi sürüyorum, 1 saat sonrada gümüş silverette marka kapaklarımı yarım saat takıyorum
Ozgeurkn Findiksu_mom ben erken doğumu tedikliyor denilince korktum açıkcaso kullanmaya teşekkür ederim ☺️
Findiksu_mom Ozgeurkn çok elleme. Kullanma haftasına gel seri şekilde uygula çok fazla uğraşma tabiki de. Sağlıklı doğumlar 😌
Hzr_7714 Ben 4bucuk ayda basladim suan herkesin son haftalarda başlamasının şaşkinligi icerisindeyim. Doktorum krem onerdi başla dedi onu beğenmedim lansinoh aldim başladım az az suruyorum 35 ten sonra normal olcude surmeye baslicam. Kendi irademle erken başlamadığımı belirteyimde banada şaşkinlik geçirenler olucaktır illaki 🤓
Ayse2161 littleangel bende 36 haftalığım göğsümden hafif hafif koyu sarı akıntı geliyor diye ellemek istemiyorum acaba sürmeye başlasak mı
littleangel Ayse2161 bilemedim ki 🤷♀️Benden akıntı gelmiyor ama cumartesi kontrolüm var en iyisi doktora bi sorayım sürmeye başlayalım mı diye 👍🏻
Deletedmom0041 Sevim1507 göğüs canım. Emzirirken olusan Meme başı çatlakları için. Karnıma acı badem yağı ile kakao yağı kullandım 2 çocuğum var hiç çatlağım yok