Kubuuu1 Ilknur-gugumcu 8. Ayda kullanmaya başlayın diyorlar ben de 37 de başlarım diye düşünüyorum inşallah
Deletedmom0041 Ilknur-gugumcu lansinoh aldım 37 de başladım kaşıntı vardı çok iyi geldi 38+5 de doğurdum. Doğum sonrası da 15 gün kadar kullandım hiç yaram olmadı
Ayse2161 littleangel bende 36 haftalığım göğsümden hafif hafif koyu sarı akıntı geliyor diye ellemek istemiyorum acaba sürmeye başlasak mı
Ozgeurkn Kubuuu1 ben ilk 4 hafta önce başlanması gerekiyor diye duydum ama kreme erken başlamak erken doğumu tedikliyormuş bende siz gibi 37 yada 38 haftada başlamayı düşünüyorum 🤔
Findiksu_mom 89Kbr sende başlamazsan emzirmeye basladigin zaman anlarsin ve senden de post görürüz heralde ne yapmam gerek diye 😌 o yüzden 32 de basla göğüs ucu kremlerine geç kalabilirsin ve bunu inan hiç istemezsin 👍
Hilaldenerieser Findiksu_mom Ben 37 haftalığım Krem yerine zeytinyağı kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum krem mi alıp kullansam bilemedim 🤔
littleangel Deletedmom0041 Deletedmom0041 ayy ben de başlayayım o zaman hemen. Sadece göğüs ucunu sürüyoruz değil mi ? Yoksa kahverengi olan yerin hepsine mi ?🙄
OznurC Peki kızlar ben göğüs kalkanıda aldım Aventin kini kremi sürüp onuda mı kullanmaya başlamalıyım . Ve birşey daha ekleyeceğim hala o kalkanları nasıl kullanacağımı bilmiyorum yaa 🤦🏻♀️🙈🙈🙈
Aleyy00 OznurC göğüs kalkanları akan sütler toplansın diye ve göğüs ucunu korusun diye kullanılıyor şuan da kullanmanın bir anlamı olmaz canım
Deletedmom0041 littleangel tüm kahverengi bölgeye sürmeye gerek uçlarına ve birazda etrafına sürsen yeter 😉
Selinnnce Ilknur-gugumcu lansinoh almistim 37. Haftada basladim dogumdan sonrada devam ettim ama yinede yara oldu yani
Ozgeurkn Kubuuu1 insan şüphe olmasın içinde diye korkuyor işte o yüzden bence en mantıklısı 37 sonra kullanmak bana göre 😊
defne55 Ilknur-gugumcu hiç kullanmadım doğum yaptım gene bi sıkıntı yaşamadım doktor vermişti bi krem 100 lira para verdim ama hiç kullanmadım gerek kalmadı çünkü 😊