firstmom Biliyorum içmek hiç doğru değil, yararı yok zararı var ama sizinde canınız arada cola, gazoz vs çekmiyor mu🙄 küçük kaçamak yapanlar kimler 🙈
Vnsgb firstmom valla dün akşam belkide 3 yudum kadar içtim kola oda canım aşırı derecede istedi diye 😄
Iremgokce firstmom ben yapıtorum 35 olduk allaha şükür şuanlık bir problemimiz yok heleki son zamanlarda öyle bir içim yanıyorkş havalara rağmen buz gibi colalar dönüyo kafamda 🤣
Hatice_mustafa firstmom Ben 1 bardak ictim bugün canım. Hamilelikten önce hergun iciyordum. Hamile oldugumu öğrendim ara vermiştim özlemişim ama 1 bardak ictim ve ara sıra içiyorum yani. Bi sıkıntı yok şükür. Abartmadıkça 😎😍😍
Hatice_mustafa firstmom Ben 1 bardak ictim bugün canım. Hamilelikten önce hergun iciyordum. Hamile oldugumu öğrendim ara vermiştim özlemişim ama 1 bardak ictim ve ara sıra içiyorum yani. Bi sıkıntı yok şükür. Abartmadıkça 😎😍😍
Gamzee00 firstmom valla ben hamile kalmadan öncede asitli içicek dostuydum sürekli tüketiyorumdur şuanda hala hergün bi bardak kola veya gazoz içiyorum şuana kadar bi sıkıntı yok çok şükür dayanamıyorum içim yanıyo böyle resmen 😂😂
Kubraonenn Gamzee00 bende bende vallaaa çay sevmiyorum kahveden hamilelik dolayısı ile tiksindim buldukça içiyorum 😁 amaannn sanki yediğimiz içtiğimiz hangi şey düzgün ki 🙄
firstmom Gamzee00 her gün mü 😀 maşallah ben cesaret edemedim edemem sanırım 🙈 3,5 aylık hamileyim toplasan 3 5 bardak içmişimdir şimdiye kadar. Ne kadarlık hamilesin 😊
2zannesi Ben içiyorum, dışarda da yemek alırken yanında kola istediğimde bir keresinde kadın içmesen olmaz mı demişti vermek istemedi🤪 meyve suyu iç diyor hepsi aynı zararlı zaten🧐
Bahar2 firstmom eşim içerken bir iki yudum alıyorum ayranı çok sever asitli içecek içemezdim ayran midemi şişiriyor 30. Haftadayım ateş olup boğazıma çıkıyor içemiyorum artık
ozgeustun firstmom canım dr Kağan Kocatepe nin videosu var. Asitli içecekler değil gazlı içecek o yani asit yok. Gazda senin midende kalıyor içerisinde kafein var aynı çikolatada kahvede olduğu gibi. Onun da belirli bir miktara kadar plesantadaki kan akışını etkilemiyor
Nehir66 firstmom 😖benimde canım çok içmek istiyor kolayı ama eşim almıyo eve içmiyim diye daha bi yudum bile içmedim hamile kaldıgımdan beri 16+0🤐
Bebegimm_20 firstmom bende ara sıra bir bardak içiyorum. Tamam zararlı içilmemesi gereken bişey ama cokta abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum
Sema12 firstmom walla benm cekior arada da iciorm bebegmd cok sukur cok saglikli tabi arada dedigm ayda 1 flndr 😂😂
Meryyys firstmom ahhh heraksam yemek hazirlarken bana mutfakta ates basar sonra icim cayir cayir yanar esim hala icmeye devm ediyo saolsun bnde ayran su idare ediyorm daha hic icmedm ama herkes kacamak yapmis bnde yapabilirmism bnce 😂😂
Seymaert firstmom bana da birden vuruyor buz gibi kola içme isteği. Normal de sevmem. Yarım bardak içip nefsimi doyuyuyorum. Sakınmadım açıkcası binde bir oda.
2prens_annesi firstmom 34 haftalığız bu arada o istek bende de oluyo sanki yarım bardak içsem rahatlicam
07052019 firstmom sodanın içine yarım limonu sıkıp dikiyorum kafaya. Çok kola etkisi yaratmıyor ama idare ediyorum. İçmeye başlarsam beni kimse durduramaz 😂