Sevalersin 5 gün sonra doğumum var, doğumdan sonra emzirirken herkeste göğüs yarası oluşuyor mu? Bu yarayı en aza indirgemek için ne yapabiliriz, önerebileceğiniz krem veya farklı bişey var mı kızlar?
Esraygtf Sevalersin lansinoh krem var bir an önce kullanmaya basla canım. Emzirirkende kullanabiliyosun
bsr2 Sevalersin bende yara olmadı 34 hafta lansinoh kullanmaya başlamıştım Doğumdan sonrada kullandım birde batıl inanç mıdır gerçekten işe yarıyor mu bilmem bebek ilk emmeden Doğumdan çıkınca önce soğanı ikiye kesip göğüs ucuma sürdüler yara olmaz dediler
FulyAtik Sevalersin kurusogani kesip surun goguslerinize asla yara olmadi benim ilk kizimda 1.5 sene emzirdim dogum yapar yapmazda sutum geldi cok sukur
aliayse20 Sevalersin genelde cok kiside oluyormus bazilarinda olmuyormus ayva jelini cok oneriyolar ben kendim yapip hazırlayıp doğumda cantama koymayi düşünüyorum ayvanin cekirdeklerini yarm bardak suya karistirip krem jel kivami aliyor cok kisiden ise yaradigini duydum
Annesevil123 Sevalersin göğsünün ucunu değilde kahverengi bölümün hepsini ağzına verirsen yara olmuyor birde 7. Ayından sonra lanolin kullanman çok iyi olur şimdi bile emzirmeden önce kullanabilirsin
bsr2 Gizemabc Doğum yapana kadar günde iki kere sürdüm sabah akşam doğum yaptıktan sonra her emzirmeden sonra sürdüm zaten bir süre sonra hassalığı gidiyor göğsünüzün hassasiyeti geçincede kullanmayı bıraktım
Gizemabc bsr2 kremi sürdükten sonra siliyor muydunuz peki? Bir de doğum öncesinde kullanmak tam olarak ne işe yarıyor, göğsün ucunu mu çıkarıyor yoksa hassasiyeti yenip bebeğe mi hazırlıyor?
Nnur93 Sevalersin ayva çekirdeği bulabilirsen ,bir çekirdeği al cay bardağının dibinde olacak kadar suya koy jel gibi oluyor çok faydalı diye duydum bende baya çekirdek ayırıp buzluga attım
SevdaLinkaaa Ben hamileliğimin başından beri hep zeytinyağı sürdüm . Doğum yapınca da ilk 3-5 gün devam ettim hametan krem de önerdi doktorum sarı tüpte olanı . Çok çok hafif atlattım 1 günde . İnşallah sizin de öyle olur . Sağlıkla alın kucağınıza.
Lalemm86 Sevalersin evicap e vitamini kesinlikle başka bişi alma mutlaka oluyor şansinoh hiç bi ile yaramıyor o krem
Kubuuu1 Sevalersin şimdiden krem kullanmaya başlayın bir de memelyn marka balmumu göğüs koruyucu önerdi kuzenim kullandı gümüş almıştı ise yaramamış o çok iyi gelmiş 50 TL gibi fiyatı var ben de ondan alacağım
Sweetblonde88 Sevalersin ilk dogum ise yara olması biraz kaçınılmaz oluyor. Lansinoh fayda etmedi garmastan almıştık. Garmastanı silmek gerekiyor. Lansinohu silmiyordum. Bir hafta on gün sıkıntı oldu. Şimdi dogumdan önce gögüs kapagı aksam mı diyorum aradan bayagı zaman gecti aynı şekilde olursa diye korkuyorum.