Kardelenyigit Kızlar bi erkek deniliyor bi kız , doktor bebişimin bacaklarını açmamasına rağmen şimdilik kız gibi dedi bizim zorumuzla tabi hevesliydik bi tahminde bulunun dedik ama şimdi o çıkıntı ne hevesleniyorum bir şeyler almak istiyorum 😔😏 https://www.resimag.com/p1/79c3bd252bb.jpeg
bsr2 Kardelenyigit benimkinde 2 doktor kıza benziyor ama net değil dedi 20 haftalığız bu hafta sonu ayrıntılı ultrason var ondan sonra net belli olacak inşallah
Vnsgb Kardelenyigit daha çok erken değil mi 13 hafta bazı anneler şanslı oluyor bebekler sere serpe gösteriyor ama benim kızımınkini 16 haftasında öğrendik bir dahaki kontrolde net söyler doktor şimdi söylemek istememiştir bence 🙂
Bahar2 Kardelenyigit böyle yan taraftan değilde iki bacak arasının resmini çekiyor doktor alt taraftan kordon ile karışmasın diye makinanın kan akışını gösteren kısmını açıyor kordon mavi ve kırmızı görünüyor çocuk erkekse testisleri falan görünüyor canım bizim 16. Haftada belli olmuştu
Kardelenyigit Haticemre21 13 haftalık kuzum ya bende şaşırdım böyle erkek direk ama bilmiyorum 🤷♀️ doktorum anca 1 ay sonra net söylerim dedi
MiranRenas Kardelenyigit Eee daha uzun bir yol var önünde bekle. Biraz ben de senin gibi bir gün dedim ki annemin yanında çok merak ediyorum ne olacak diye annem biz Allah’ın kulu değilmiydik bizim zamanımızda cinsiyet mi tahmin ediliyordu beklerdik öylece doğunca öğrenirdik Çok gülmüştüm ☺️benim oğlan da 18 haftalık gösterdi kendini
Kubuuu1 Kardelenyigit daha çok erken zaten net söylemesi için de hazırlık için de o yüzden bence sabredin 16.haftadan sonra netleşir kesin söyler ☺️
Semooshh Çıkıntı gibide durmuyor ki belki kordonudur biraz daha beklemeniz lazım emin olsa kesin derdi Hakkınızda hayırlısı alışverişe hevesliyseniz bir iki parça unisex bişeyler almaya başlayın eliniz alışmış olur 😁 piyasayı yoklamış olursunuz
Kardelenyigit @Happy46 @Nursnr1 @Angello @ariyaliyya peki kızlar ne dedir 😂😂beyinleri yakmaya geldim açılın 😅😅
Kardelenyigit Kızlar 1 ay cinsiyet konusunda sesim çıkmicak teşekkür ederim yorumlar için burda daha çok aklım karışıyor 🤗en iyisi hiç yorum yapılmaması ve susmam 😅
Kayraruzgar Kardelenyigit nötr şeyler alın sarı yeşil beyaz yada pastel renkler gibi benim oğlum olacak her renkten var kıyafeti sonra cinsiyetine göre elbiseler yada erkeksi takımlarda alırsınız 😊
Kardelenyigit Baloglum93 13 haftalık ☺️17.haftamı beklicem doktorumda zaten 16ya kadar söyleme taraftarı değildi biz zorlayınca e hadi kız diyim gibi oldu ama bacakları kapalı göstermiyor dedi 😊
NERDOGDU Kardelenyigit tatlım o çıkıntının pipi olma ihtimali düşük çünkü yenidoğan bir bebeğinki bile bu kadar büyük değil. Bence bir sonraki gitmenize bol çikolata yiyip gidin belki o zaman kımıldar ve görürsünüz