Aras-Altay Kızlar selam az önce sağlık ocağından geldim enfeksiyon için dr ilaç vermişti kullan gel dedi gittim bugün enfeksiyonum geçmemiş ve artık ilaç yazamam hiç geçmiyor kendi doktoruna git gözük dedi. 🥴 ne yaptıysam kaç aydır geçmiyor ve normal doğum bu şekilde yapamazsın bebek çıkarken enfeksiyon kapar dedi moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım 😞
1dem Aras-Altay bol bol su iç canım bugün bana da dedi ebe ilaç kullanmanı istemiyoruz su iç dedi az bi enfeksiyon varmış
Sirin_beyza Aras-Altay kuzum idrar yolu enfoksiyonu nu su çok azaltıyor ben 5 gün yattım hastanede serumla antibiyotikler sonra gecti tekrar başladı kadın doğum uzmanım bir suya katılan ilaç verdi bunu iç ama çok su iç dedi idrara cıktığın zaman rengi beyaz olsun sarı olursa su iç beyaz olana kadar dedi sürekli su içtim suan yok bişe sükür🙏😊
Nurunilkmucizesi Aras-Altay inan antibiyotik tedavisine basladim hap olarak , ilkini içtim zaten hulantim var bu dahada arttirdi Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağimiza alalim sağlıkla sıhhatla bende zorlaniyorım ..
Nuraan_k Aras-Altay hamile olmadan bende çok olurdum su içmediğim zamanlar.. 10 haftalıkken acile gitmiştim MONUROL diye bi ilaç verdi gece yatmadan idrarını yap sonra büyük bi su bardağına tozu karıştır iç sabaha kdr idrarını tut demişti geçti ve 2,5 hafta sonra tekrar oldum sağlık ocağına yazdırmaya gittim (reçetesiz verilmiyor antibiotik olduğu için) kadın doğum yazsın ben yazamam dedi .. tekrar acile gittik yazdı sabahına geçti tabi bu ilaç 10 gün aralıkla içilmesi lazımmış ..
Aras-Altay 1dem su da içiyorum ama geçmiyor canım enfeksiyon baya yüksekmiş normal doğum yapamayacak kadarmış 😒 kendi doktoruma randevu aldım ona gidicem inşallah düzelir
Minnosannis01 Aras-Altay sağlık ocağında nasıl bakıyorlar cnm enfeksiyona. Kan mı veriyorsun idrar mı
gamzosgamzos Lanet enfeksyon bendede hic gecmiyor hatta suan bile enfeksyon icin antibiyotik kullaniyorum ne yanmalar agrilar yasadim haftama gelene kadar 😔
Aras-Altay gamzosgamzos bende yanma ağrı yok sadece yeşil akıntı ve yeşil idrar geliyor 😞 çok sinir bozucu kafayı yememek elde değil
Hlal Yaban mersini tüketin ,bendede çok yoğundu ilerlemiş di hatta temizlendi suan,ve sirke katın suyunuza,
Hlal Aras-Altay suyla seyreltiyorum ben ev yapım.sirke olcak bide o bolgeni srkeyle.sildim.temzlendi sukur,fazlası zarar tabi ben suya katıyorum çok az
Aras-Altay Hlal canım benim enfeksiyon için yaban Mersini demiştin ya kuru yaban Mersini mi yicem eşim kuru olanından almış
Aras-Altay Sirin_beyza su içmekten midem bulanıyor artık peki su içip geçtikten sonra tekrar çıkıyor mu
Sirin_beyza Aras-Altay su içmeyi bırakma kuzum tekrarlamaz bana güven havalar soğudu ben bıraktım hemen yanma kramp geri basladım suan yok