la_tahzen Kızlar, ben de aileden uzakta yaşıyorum eşimde. Çalıştığımizdan gurbetteyiz, ailem ve kaynanam ayrı şehirlerde, kaynanam gel yanımda doğur sana bakarım diyor, fikirleriniz nedir, rahat eder miyim, doğum deneyimim yok
MinikMucizem42 la_tahzen agrisiz basini hic agritma.sakin gitme.bir hafta esin izin alsin o ilgilensin senle sanki bi dogum herkes iki gunde norml hayatadonuyo.sonra dusunur dusunur daralirsin
gnc la_tahzen şakın gitme canım sen koşuşa olacaksın kanaman olacak hiç rahat etmezsin ve iyiysen kötü olursun kız kardeşinden biliyorum tek kal biraz daha fazla zorluk cek ama şakın gitme
Zhrnc la_tahzen inan hiçbir şekilde rahat etmiceksin Ben yarın kendi ailemin yanına gidi cem eşimde tutturdu bizimkilerin yanına da git ayıp olur birkaç gün kal dedi Bana hamile halimde orda kalmak eziyet gibi geliyor düşündükçe Çünkü kendi evimde uzanıp yatabilirm Ama kaynım kayınpederim olan evde bunları yapamam aksine onlara hizmet etmek zorunda bile kalabılırım Bence ya kendi evinde doğumu yap yada kendi annende yap
Minedag Canım bu kayıvalidenle aranda ki ilişkiye bağlı ben Allah’a şükür iyi anlaşıyorum ve eşimle bazen canımız sıkılır gider kalırız yani öyle rahat edebileceğin bi ortamsa tabiki kal yani kaynana olarak yaklaşma anne gibi yaklaş ama kötü ve anlaşamayan biriyseniz tabiki hassas dönemin olucak ve kalmaman gerekir rahat edemezsin ama mesela benim kayınvalidemde yakın olmamıza rağmen kızım rahat edemez uyumak falan istersen bende kal istersen ben sanada bebegede bakarım diyo ve ben çok mutlu oluyorum düşündüğü için
la_tahzen Minedag aramız iyi düğünden kalma biraz kırgınligimvar ama gidince rahat ediyorum, tabi hep 3 günlüğüne gidip dönüyorum, bu defa nasıl olur bilemedim, eşim gidelim diye düşünüyor ama kararsizim
BirsenDeniz Minedag aynen bende öyleyim bana bir zararı yok aynı evin içindeyiz 3 aydır fazla konuşmaz bile aynı evde ben oturma odasında uzanıyorum diye kendisi yatak odasında gider tv İzler
MinikMucizem42 la_tahzen evet onu bizdede derler 40 gun ylniz kalmaz diye.yinede kendin bilirsin tabi ama.kendimi dusunuyorum haftada oturmaya gittimiz zaman bile sinir olup donuyorum.bide o donemde onlarda kalmak korkunc olur
MinikMucizem42 Zhrnc valla ben anneme gittigim zaman bile rahat edemiyorum yatagimi esyalarimi ariyorum.banyo tualet bile araniyo
la_tahzen Zhrnc ay gerçekten mi, ne yapacam şaştım kaldım, oda ayarlarım sana dedi de ne bileyim çok deneyimsizim
okuyananne la_tahzen canım bence hiç evini yuvanı bırakma. 20 gün kendi annen 20 gün kayınvaliden kalsın lohusalığında. Rahat edemezsin başka evde. Bebeğin yerini evini bilsin. Lohusa psikolojisiyle daha da daralırsın
Senaakif MinikMucizem42 yengem Doğum yaptı ilk doğumuydu 40 çıkana kadar annem ben hep yanındaydık ınsan acemi oluyor sezeryan olsan sende bakıma muhtaçsın kadıncağız gelıp aylarca esını oğlunu bırakmaz bence gıt öyle düşünme uyursun duşlarını alırsın bebeğe bakarsınız ılk aylar gaz sancısı bebek çok zor oluyor bır büyük kesınlıkle olmalı bence canım sonra Vijdan azabı çekersen üzülürsen daha kötü bızde anne oluyoruz ılerde gelınıne baksan ıstesen nolur şankı guzel düşünüp guzel bakarsan herşey çiçek yeter ki bız guzel dusunelım 🤗
Zhrnc MinikMucizem42 kesinlikle öyle ama lohusa iken kanama olacak ağrı olacak gergin olacak Ben istemem yani Benim kayınvalidmde dedi burda iyi doktorlar var bursa dogur diye Öyle birşey olursa annemin yanında dogururum dedim Benimde kaynım var kayınpederim var Yapamam yani
Zhrnc la_tahzen 😀 canım benim bende 5 aylık evli 4 aylık hamileyim kaynanamda bir kere kaldım bende deneyimsizim evleri dublex birsürü oda var ama yinede göze alamıyorum Sen yinede dene olmazsa annene gec
SelinUzun Şahsen bende istemezdim. Ama benim kaynanam çok fazla karışıyor ve konuşmak için çok konuşuyor. Tabi herkez aynı olmaz ama ben yakın olduğu halde bazen gidiyoruz 1 gün zorla kalıyorum rahat edemiyorum hiç. İnsanın en rahat ettiği yer kendi evi. Bence de kaynanan gelsin bi kaç gün kalsın. sen gitme sonra ters düşüp de birbirinize zıtlanmayın hiç gerek yok canım
la_tahzen SelinUzun biz gidince de üç gün kalıyoruz en fazla, şimdi bir iki ay kalmak zor olur benim için, ama önünde beni ne bekliyor kestiremiyorum