Erkanpasam Tugce1803 aynen canim bazen aklimi getiriyorum o eski zamanlari hic bisey bilmiyolardi ama 7 8 tane doguruyolardi
Zynp01 Tugce1803 yani o da doğru geçen bi velim geldi 33 yaşında 8 çocuğu varmış anlamıyorum nasıl oluyor:)))
Zynp01 Tugce1803 inş hamilesindir Allah isteyen herkese versin bn bu ay istemiyorum çünkü eşimle sorunlarımız var çocuğun hiç sırası değil bikç ay denedik çok istedim ama bu ay korunduk çoğunda istemediğim halde olursa mapcam bilmyrm
Tugce1803 Zynp01 İnşallah kuzum🤲🥰 Öyle deme her aile de illa ki sorunlar olur Rabbim aşılamaya ak dert vermesin🙏Hayırlısını dile🤗🌸
Tugce1803 Erkanpasam 🙈🙈 bu konuda bizimkiler de başarılı olamamış babaannemin kardeşinin çocuğu yok, annemin 4 sene olmamış eşimin tarafında 10 ve 15 sene olmayan var Rabbim bizi çok bekletmesin🤲
Erkanpasam Tugce1803 insallah canim benim isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin tez zamanda hamilelik haberini alalaim insallah
Ayperi86 5 aydır her ay hamile kalmayı planlıyorum malesef olmadı henüz önce aralık sonra olmazsa ocak planlıyorum aralıkta olmazsa ocak ayı için doktora gidicem daha hiç gitmedim çünkü doktora