Sahreyldrm ikizannesi_ ben ilkinde makineyle sagmistim hep yara olmamıştı ama bunda emzirince çok kötü oldu dpgumdan önce de sizliyordu daha kötü oldu krme falan hiç fayda etmiyor
ylzzz Sahreyldrm kudret narını Osmanlı kılıç yarasında kullanırmış. Bizde birçok yara ve yanığımıza kullandık.pazardab tazesini alıp dondurucuya atarız ya da yağlar kavanoza koyarız.aktarlarda yağlısı var dene istersen
Simsim6 ylzzz bende de var kudret nari gogus yarasinda ise yariyor mu gercekten, zeytinyaginin icine koymustuk
ylzzz Sahreyldrm yara olduktan sonra krem fayda etmiyormuş boşuna sürme lansinoh falan.ama pomadımsı şeyleri de deneyebilirsiniz hamethan gibi geçmiş olsun
ylzzz Sahreyldrm yok bi çeşit meyve. Bozulmadan şaklamak için tahta kaşıkla ezip yağ koyuyorlar.tam bi hemoroidsavar 😂😂
ylzzz Simsim6 evet biz daha göğüs yarasında kullanmadık ama mide rahatsızlıklarına hemoroids bire bir. Yanıklara da öyle
ylzzz Simsim6 Osmanlı kılıç yarasına kullandığına göre işe yarar heralde burda biri çok iyi geldiğini yazmıştı bizimdd hep evimizde bulunur bende yara olursa kullanacağım inş kullanmak zorunda kalmayız 🤗
Simsim6 Sahreyldrm kudret narı zeytinyaginda bir sure bekletiliyor ya o yagi gögse suruyoruz sanirim cunku kendisini baska sekilde kullanamayiz diye dusunuyorum🤔