QWERY Yukarıda yazmıştım ama tekrar yazayım. İlk randevumuz çok iyi güzeldi hatta doktorumu buldum demiştim o derece ama ikinci randevuda bilemiyorum bana fazla yüksekten bakan birisi olarak geldi kendisi. Oğlumun isminin ne olacağını sordu söylediğimde dedesinin ismi mi dedi hayır değil biz eski isimleri seviyoruz diyince ama çocuğun da sevmesi önemli filan dedi yani açıkçasi benim çocuğumun ismi ile ilgili fikir beyan etmek kimseye düşmüyor daha sonra biz her muayenemizde bebeğimizin görüntülerini videoya alırız kendisi bunu istemiyor bütün muayeneyi alamazsınız ama ben size arada alabilirsiniz diye söylerim dedi ve söylemedi bu da benim hoşuma gitmedi ben bebeğime anı kalmasını istiyorum çünkü bir diğer konuda benim evimde bebeğin kalp atışını dinlemek için fetal doppler var bir ara muhabbeti geçti ve tuhaf bir tepki verdi niye sende öyle bir alet var ki sen o aleti kullanamazsın senin yapabileceğin bir şey değil kendi kalp atışını dinliyorsundur filan dedi ben soka girdim çünkü ters bir tepki aldım bende kalp atışı 157 çıkıyor makinede bu benim kalp atışım olamaz dedim hee o zaman denk gelmiştir ama bir daha öyle bir şey yapma iyi bir şey değil dedi fakat ne alaka neden iyi bir şey olmasın ben ondan önce 6 tane doktor değiştirdim hepsine de sordum sakıncası yok dedi ayrıca denk gelmiştir dediği şeyi o makineyi her kullandığımda dinliyorum ben ve benim kalbim karnımda değil bende cahil değilim açıkçasi bana bilgili hasta istemiyormus gibi geldi ben riskli gebeliğim dolayısıyla çok araştıran ve takip eden bir insanım bilgim de olduğunu düşünüyorum bilgilerimi paylaşınca da ters tepki almak hoşuma gitmiyor yani malesef ki ben memnun kalmadım tabi kişiye göre değişir bu durum biz birbirimizden elektrik alamadık pek 😊