Bende kötülemek istemiyorum herkezin kendi tercihi memnun kalıp kalmamak bende suan hamileyim 12+2 gunlugum cok yakınım başariya ama hic tercihlerim arasina sokmadim bile iki sene önce annem gidiyordu selime hanima kasıklarındanki agrilar yuzunden menepozluydu emar filan cekilmis sonuc icin gittigimizde anneme sen kansersin rahmini aldirman lazim amelyat olman lazim diyip durdu neye gore boyle konusuyorsunuz dedigimde supelendik filan dedi defalarca muane etti o an beynimizden kaynar sular dokulmustu ve hic inanmadım kan testleri smear testleri filanda temizdi cerrahpaşada isinde cok uzman bi doktora aldim gitti ve doktorun anneme dedigi sana bunu kim soyledi hic biseyin yok neye dayanarak bunlari soylemisler sana herseyin cok temiz o emar sonuclarinada bakti çok şükür hic biseyi çıkmadı bana inanmazsan baska doktorlarada gidin dedi hangi hastaneden geliyosunuz dediginde başarı dedik doktorun dedigi o hastaneden gelen cok hastam var ve hepsi bu sekilde sebeblerle geliyo bi kac doktora daha gorunduk ve hic biseyi yoktu selime hanıma kalsaydı annemi amelyata alip rahmini aldiryoduk o yuzden yanindan gecmiyoruz daha 😑