spiker_anne Ummugumus Ben normal doğum cok istiyorum sezaryenden cok korkuyorum hemde cok. Normal dogum icin hergun dua ediyorum. Aslinda ameliyattan korkuyorum o yesil örtüler tepede ışık makaslar 😑😑 normal istiyorum 😪
Zeyk Ummugumus ay canimmm daha dün gece eşimle konuştum bunu aşırı korkuyorum diye 😬😬 napicaz bilmiyorum ama haftalar yaklaştıkça Yusuf yusuf oluyorum valla. İlk doğumum olacak benim de 25.haftamiz
fmaside Ummugumus ben de 28+3’üm ikisinden de korkuyorum. Çok panik yapacağımı biliyorum. Napıcam bilmiyorum 😞 ilk Doğum tecrübem kesin çok ağlarım zaten..
Fadimedemirbas yagmuranne ya doktor da birşey soylemiyor ama programda şubat başı gözüküyor canim 1 haftada ultrasonda önde gidiyor büyük ihtimal ocak sonu bekliyorum sizin peki
Myisland duygudorukbade banada öyle diyorlar. Inşallah öyle olur. Sağlıkla kucaklarimiza alalimfa gerisi önemli değil
iiisilll Cok az kaldi dogumuma 9 Aralik genel anestezi ile sezeryan olacagim inanin ben de asiri derecede korkuyorum Allah sag salim hepimizi kurtarsin insallah saglikli bir sekilde yavrularimiza kavusalim 🙏🤲
tuba-ozdogan Rapunzel2019 bende ılkınde genel olmustum bunda spinale gıdıor kafam geneldede cok zorlanmamostım ama bebegın cıkısını gormekte ıstıorum bide ılk cocugum benı acılı halde gorsun de ıstemıyorum hakkımızda hayırlısı canım😀