Minnosannis01 Kaderisi 14 haftalık daha cinsiyeti bile belli değil🥰 5 veya 6.Aydan sonra başlamaya düşünüyorum erken gibi şimdi
Sun Kaderisi ben kıyafetlerden başlamıştım iki tane takım aldımmyelek aldım battaniye aldım yavaş yavaş alırım dye düşündüm ama kuzenim saolsun hevesimi kaçırdı dha erken dedi ya bşey olursa üzülürsün dedi bnde açıkçası çok etkilendim hiç alasım yok
Burcu16 Kaderisi yarın 17 ye girecez çorap aldım ilkinden bir ton şey var aralarında 20 ay olacak bu sefer masraf az :) 6. Ayda düşünüyorum
Kaderisi Minnosannis01 banada 13. Haftada kız dedi doktorum ben dayanamadım aldım biseyler umarım değişmez 🤭
NS16 Ruqeyyam_2018 17 haftalık olduk 🙏 ilk erkek demişlerdi muayenelerde şimdi kız diyolar pek emin olamıyoruz alışveriş için çok erken 😂😂
Ruqeyyam_2018 NS16 ya gösdermiyosa büyük ihtimal kız çünki bende kızım gösdermiyordu 19 haftamda bildim
Ruqeyyam_2018 NS16 ya gösdermiyosa büyük ihtimal kız çünki bende kızım gösdermiyordu 19 haftamda bildim
Minnosannis01 Kaderisi banada kız gibi dedi sonra erkek dedi. Aman almıycam valla bişey söyle 6. Ayına kadar bişey. Bide aldıklarımı değişmekle uğraşmıym cinsiyeti yanlş çıkar falan
Kaderisi Sun başkalarının söylediklerine kulaklarını kapamalısın kim ne der diye yaşamaktan kendimizi düşünmez olduk sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap neye hevesin varsa al bisey olacağı varsa doğuncada olur rabbim sağlıklı ömür nasip etsin🙏
Arzumm_35 Solda olursa kiz diyorlar dogrumu Ben 13 hafta bitcek daha bugun ikili taramaya giridm cok sukur hersey yolundan Ama hep soldaydi, Ben karisiym simdiden bisey alinmasina bi 7 ay olsun
Kaderisi Arzumm_35 benimde ikili tarama testinde cinsiyeti belli oldu ama kendi fikrimce 7. Ay çok geç Allah göstermesin erken doğum olabilir hazırlıklı olmak gerek 6. Ay ideal
Ruqeyyam_2018 Kaderisi 12+2 de kontrle gitdim hala cinsiyeti açılmamışdedi 😍 15 olduk inşAllaj gidicem çok meraklıyım 2 ci hamileliyim bir dünya tatlısı kızım var