Ozlem35 Kızlar 35+6 yim nerdeyse 1 saattir acaip hareketli bebek ve karnım çok gerildi.Asagiya doğru baskı yapıyor ve canımi acıtıyor zilli resmen party yapıyor sanki içerde 🙈 Normal mi bu yasayan var mı?
Minnosizmmm Ozlem35 benim kız da çok hareketli 27+4 üz henüz bir bilgim yok belki bilen vardır postun üstte kalsın diye yazıyorum
Minnakbebis Ozlem35 31 haftalık kesinlikle cok hareketli bir kaç gündür özellikle karnımı ziplatiyo bızdık☺
Kubraismail61 Ozlem35 35+4 bende bazen içerde baya eğlendiğini düşünüyorum 😂 karnımı delecek kadar göğüs kafesime bazen nefes aldırmıyo maşallah subhanallah 😍
Yenianne65 Ozlem35 hareketli bebek sağlıklı bebektir ☺️ Bende hareket etse de hissetsem diye elim karnım da geziyorum ☺️
Ozlem35 Minnosizmmm teşekkür ederim canım.Cok hareketli hafiften kasık agrım da başladı yine anlamadım 😑 hayırlısı inş erkenci kuş değildir kizim 🐣
Ozlem35 Kubraismail61 Yaaaa aynı benimde öyle resmen göğüs kafesimi sıkıştırdı birde zıplıyor sanki lap dönüyor 😂😂😂 onlarda heyecanlı sanırım az kaldı.diye 🤗🥰
cennet13 Ozlem35 Bende 33+1 acayip hareket ediyo 😁 canımıda yakıyor🙈 bende diyorum bu çocuk hiç uyumazmı 😂 özellikle geceleri 1-2 gibi çok hareket ediyor, gündüzleri bi ayrı, geceleri bi ayrı😂 daha doğmadan annesini uyutmuyor 😂
Ozlem35 Hlal 2 gün öndesin hadi 😁 Hiç uyuyamiyorum ben zombi.gibiyim ya...uzandığım an kasiklarim ağrıyor çok kötü, bacak arama.yastik koyuyorum yine aynı yani...Dönemiyorum bile yatakta ağlayacak derece de oluyorum sabaha kadar 😑😔
kartalice2020 34 + 5 hamileyim daha düne kadar tekme atan kızımın artık her hareketini kıpırdamasını hissediyorum...elime bi sertlik geliyor ve her defasında tepki vermesiyle mutluluk çığlığı atıyorum 😁
Hlal Ozlem35 uykum da sorun yok çok sukur rahat uyuyorum wc dışında,ağrım sizimda yok Allah kolaylık versin canm tüm doğum yapacaklara da,şuana kadar bı sknti yasamadm inşallah bundan snrada yaşamam👀
Nis Ozlem35 canım benmde öyleydi asırı harkeetli ve canımı yakıyodu o gece dogum yaptım korkutmak gibii olmasında zaten bu haftalarda hareketleri kısıtlanıyo dogum yapacagım gece asırı hareketliydi ve alt tarafa baskı yapıyodu
Ozlem35 Nis vallaha içime kurt düştü ya, eşimde vardiyalı çalışıyor...Kasıklarim ağrıyor hafiften ve hareketleri çok fazla bebeğin.😑 o yüzden korkuyorum
Sulebrk Ozlem35 33. Haftama girdim bizde çok hareketliyiz hep geceleri başlıyor umarım doğumdan sonra böyle olmaz😂😂