Derin_Demir Güzel anneler aranızda amniyosentez yaptıran var mı ? Nerde yaptırdı ne kadara mal oldu? Bilgi verebilirler mi
Mutiiii Derin_Demir ben yaptırdım mersin şehir hastanesinde ücretsiz şekilde .hiç bir sorun yaşamadık .zor bir şey değil .uzmanına denk geldiği surece .korkmayın .bizim sonuçlarimzda temiz çıktı Çok şükür .💜😍🙏
1234ipek Bende yaptırmıştım ilk gebeliğimde araştırma hastanesinde olmuştu ücretsizdi. Çok zor geçmişti benim için bir daha aynı duruma düşmem inşallah
Derin_Demir Mutiiii içim çok rahat zaten doktoruma da çok güveniyorum işinde uzman. Ki kendi de diyor gelişimine göre temiz gelecek bence diye ama riske de atmak istemiyor. Bizim down sendromu korkumuz yok zaten trisomy 13 18 değeri için yapilacak 238 /1 geldi
Mutiiii Derin_Demir çok sevindim inslah hersey guzel olur ❤.bizimde riskimiz çok yüksek değildi .doktorum sağlığınız için gönül rahatlığı ile hamilelik geçirmek için tavsiye etti .iyikide yaptirmisim .daha stresiz ve sakin huzurlu yaşıyorum oğlumla günlerimi .💜🙏
Derin_Demir Bir tek ben ücretli yaptırcam sanırım 🙈 artık yapcak bir şey yok. Artık tek derdim güzel haberler. Güzel haber alanlar için çok sevindim darısı bana 🤲
Mlkdurna Derin_Demir inşllh sende güzel haberler alırsın canım neden yaptıracan testi sorun ne ve ne kadara yaptırcan.
Derin_Demir Mlkdurna trisomy 18 değerim 238/1 geldi doktorum riske atmak istemiyor 2000 tl yi bulur dedi
Derin_Demir Mlkdurna işte benimde kafam çok karıştı hamileliğim o kadar stresli geçiyor ki napacağımı bilemiyorum 😔
Mlkdurna Derin_Demir araştırma hastanesinde iyi bi doktor bulursan yaptırabilirsin bnce öyle daha mantıklı
milayerli Derin_Demir Ankara’da özelde yaptırdım perinatologda 1,800tl verdim saniyelik işlem zaten hiç acımıyor sadece baskı hissediyorsun 2 haftaya sonucu açıklamışlardı
Derin_Demir milayerli birinin para verdiğini duymak gerçekten içimi rahatlattı teşekkür ederim. Nerde yaptırdınız bende ankaradayım. Sunucunuz güzel çıkmıştır inşallah