Tugceeeky Kızlar 5+5 teyim. Henüz çok yeni kesemi gördüm ama kalp atışı henüz duyulmaz demişti doktor geçen hafta bu hafta cuma günü 6. Hafta olmuş olacak. Doktora gitsem duyulur mu? Yoksa 7 haftayı mı beklemeliyim? Çok da sabırsız oluyor insan😇
Betulsna Tugceeeky Aynıyız seninle cnm. Bende tam 5 te keseyi gördüm cumartesi doktorum kalp atışı için çağırdı bakalım duyacak mıyız?
Betulsna Tugceeeky Aynen günü gününe aynıyız. Arada mide bulantısı oluyor ama ağzıma bişe atınca geçiyor. Bel ağrım var ve arada kasıklarıma adet olacakmışım gibi ağrı giriyor. Diyorum galiba adet oldum wcye koşuyorum halen hamileliğimi benimseyemedim🙈 İştahım çok açıldı aşırı acıkıyorum😇 Senin var mı belirti?
Tugceeeky Betulsna bir kaç gündür benimde bel ağrım oluyor. Dediğin gibi hafif kasık ağrısı oluyor ara ara. Göğüs ağrım var benim öğrendiğimden beri😕 çok değil ama arada sanki hafif bulantım oluyor. Tam başlamadı bence belirtiler daha😌 inşallah rahat geçer🙏🏻
Betulsna Tugceeeky Göğüs ağrısını unuttum korkulu rüyam el değmiyor ya çok acıyo. İnşallah rahat bir hamilelik geçiririz 🤲 Kalp atışını duyarsam cumartesi yazarım sana 💜
Betulsna Tugceeeky İnşallah cnm. Gerçi kişiden kişiye değişiyor bazıları 6, bazıları 7, bazıları 8-9.haftalarda duyuyor kalp atışını bakalım duyabilecek miyiz.
Betulsna Tugceeeky Canım merhaba gittim bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama karından ilk göremedi vajinadan bakıcam dedi biz de boş olmasından korktuk kabul ettik baktı doktorum şükür bebeği gördük kalp atışını duyduk. 6+4 çıktı bu hafta ultrasyonda. Hatta ikiz gebelikmiş fakat diğeri gelişmemiş dedi doktorum tek bebişim kalmış 😊 Hayırlısı ile sağsalim kucağımıza alalım inşallah.