HaticeKutlu Icimdekimucize uni babyinin bu konuda en iyisi olduğunu düşünüyorum ben prima da bezde iyidir diye düşünüyorum kötü yorumuyla hiç karşılaşmadım da deneyelim bence 😀 eczane de çalışırken veriyorduk biz memnunlardı demekki🙏
Icimdekimucize HaticeKutlu eczanede çalışıyorken prima mi veriyordunuz uni baby mi ☺ Uni baby almak lazım gerçekten
rf17 ben de sabah sabah dayandım valla bime, yine de baya satılmıştı bir şeyler 🙂) uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. yeğenlerimde hep onu kullandık en masum olanı. bir de 10lu alt açmalardan aldım. fiyatlar gayet uygun.
Dimplesgirll Ben dalin sıvı deterjan almıştım bide yumuşatıcı kuzumun kokusunu koydum koku çıkmıyor çamaşırdan bida yıkıycam sanırım
Icimdekimucize Bende yeni doğan ıslak mendil dalin sabun uni deterjan ve yumuşatıcı kulak çöpü bir tane de alt açma aldım alt açmaya yetişemedim iki tane alacaktım bir buldum sinir oldum onun fiyatı en uygun olanıydı
gunaynur Icimdekimucize ben uni baby deterjan ile yıkadım kokusu gayet güzel babamız durup durup kokluyor 😃 bugün mü geliyor BİM’e bu ürünler?
gunaynur Icimdekimucize gittim aldım bile 😂 ıslak mendili yenidoğan olandan aldım şampuan bi de alt değiştirme örtüsü aldım. Deterjan daha önce almıştım büyük, bebeğimin cildine uyarsa hep uni baby kullanmayı düşünüyorum çok tavsiyesini duydum çünkü
Tubusu Ben bşy sorcam size hanımlar bn 3 aylık hamileyim ama sizce deterjan falan alsam olur mu bnde cok mu erken
Icimdekimucize Tubusu aslında erken değil en sonunda alınıyor çok güzel uygun bir fiyatsa alıp aradan çıkarabilirsiniz birde vakit çabuk geçiyor ☺
tuuuucee Benimde alma zamanım geldi artık ama karar veremiyorum hangisini alacağıma o kadar çok marka var ki hangisi iyi bilemiyorum 🤦🏻♀️
Minnosunannesi Deterjan fln uygun değil fiyatları yani piyasadaki gibi o yüzden almadım ama uni baby alacağım biraz daha zaman geçince. Bebek bakım örtüsü kulak çubuğu yenidoğan ıslak mendil birde sakin sabun aldım