Icimdekimucize Kızlar yarın BİM’e gelecek olan uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı almayı düşünüyorum alıp yıkayıp temizliğini ve kokusunu beğenen var mı acaba ? Almalımıyım dalininde var fakat toz diye kalıntı yapıyor diyorlar ne yapmalıyım
Elyesa Icimdekimucize Ben aldım yıkadım yumuşatıcı güzel kokmuyor ama deterjanı güzel kokuyor ben memnun kaldım
Oglumveannesi Ben uni baby ile yikadim bebegimin ilk kiyafetlerini.Çok hafif bir kokusu var devam etmeyi dusunuyorum.Dolabina astim kiyafetlerini yikayali 1 ay oldu hala hafif ve guzel bebeksi bir koku var 🤗 yumusatici pek kullanmayi dusunmuyorum .
LittleMan Bende unıbaby sıvı detarjanı aldım yıkadım misler gbi koktu her taraf ağır bir kokusu asla yok tertemız yumuşacık etti . Ben yumuşatıcı kullanmadım sanrm bi süre daha da kullanmam. Cnkü ztn yeterli oluyor sıvı detarjan kullanınca bana göre tabi.
Icimdekimucize Anladım çok teşekkürler arkadaşlar o zaman alayım ben yumuşatıcı olmadan tek deterjanla tıkasam kıyafetler sert sert olur mu acaba diye düşünmüştüm yumuşatıcı daha yumuşacık yapar diye düşündüm yani bimde 700ml 10lira yarın geliyor 🤗
HaticeKutlu Icimdekimucize yenidoğan pamuk mendilini de alın isterseniz onu da herkes memnun ıslak mendillerden daha sağlıklı pamuk ve su 😌
Zagrozunannesi Ben bi kaç tane almayı düşünüyorum evde kalsın😂 bi de şampuan falan alayım sımdıden sonra ugrasılmıyo😪
Zagrozunannesi Icimdekimucize buralar çok kalabalık oluyo ben Erkenden gıdıp alayım o zaman 😪geçen gün gelen bebek kıyafetlerınden hıc bı şey bulamadım bı de 10 da gıttım düşünün yanı ınsan kalkar kahvaltı falan yapar evını toparlar oyle gıder kardesım markete😂😂uyanır uyanmaz gıdıp almışlar bı bıberon alabıldım ya çok üzüldüm bu sefer oyle yapmıcam 😂ne kadardı deterjan
Icimdekimucize Zagrozunannesi bende uyanır uyanmaz gözümü bimde açtım saat tam 9a 5 vardı kafamı bi kaldırdım kuyruk😂😂 BİM’in indirimine dayanamayan bir milletiz 😂 deterjan 700 ml 10 TL☺
Icimdekimucize HaticeKutlu onu prima düşünüyordum aslında iyi diyene rastlamadığım için aklıma gelmedi bile alacağım madem öneriyorsunuz kalsın köşede ☺
HaticeKutlu Icimdekimucize uni babyinin bu konuda en iyisi olduğunu düşünüyorum ben prima da bezde iyidir diye düşünüyorum kötü yorumuyla hiç karşılaşmadım da deneyelim bence 😀 eczane de çalışırken veriyorduk biz memnunlardı demekki🙏