Mucizemiz_Hiraa Kızlar Aralık sonu gibi çatı muayenem var ve normal Doğumu çok istiyorum İnşeAllah çatım dar değildir çatının Dar olduğunu biz nasıl anlayabiliriz😂?
Kuboss Mucizemiz_Hiraa çatının dar olup olmadığını sadece doktorun anlayabilir dışardan belli olmaz dün çatı muayenesi oldum dr iki parmağıyla vajinanın içini kontrol ediyor ona göre doğum şeklini söylüyor :)
Filiznalbant Mucizemiz_Hiraa maalesef canım biz anlayamıyoruz 😂 keşke anlasak 🙄 2 gün önce muayene oldum 2 parmağını vajinaya sokup etrafını kontrol ediyor ve ona göre karar veriyo. 3-4 sn sürdü bitti mi dedim bitti dedi. Korktuğumuz gibi değil hiçte acımadı. Kasmayın yeter 😊😀
burcuisik12 Mucizemiz_Hiraa her cşnsel ilişkiye giridginde agrı varsa dardır maalesef. Kuzenımın o kadar darmıskı eşi bile içine girerken zorlanıyotmus
Bbbsr Mucizemiz_Hiraa biz anlayamayız evet bende iki gün önce çatı muaynesi oldum korkutmak istemem ama aşırııı acıdı. Hiç acımadı diyenlere hayret ediyorum😀 iki parmagını sokup baya bi bastırıyo bağıtdım acıdan gözümden yaş geldi ki bayan doktordu ve elinin cok hafif oldugunu söylğyo herkes
ayse__ Kuboss Filiznalbant burcuisik12 Bbbsr Kubuuu1 Devlet hastanesi çatı dar deyip sezeryan yapıyor mü acaba yoksa çatı dar olsa da normal doğuma mi zorluyorlar
Kuboss Mucizemiz_Hiraa hayır acımadı eğer kendini kasmazsan bişey olmuyo rahat olman gerek zaten saniyelik bişey
Mevicka Kendi kendimize anlayabileceğimiz bişey değil malesef ☺️ Doktorlar elle muayenede anlıyorlar kendini sıkmazsan eğer canın yanmıyormuş kasarsan acırmış burdan öğrendiğim bu 🙃
Kubuuu1 Mucizemiz_Hiraa ben de merak ediyorum ama biz anlayamıyormusuz 😂😂 parmağıyla muayene ettiği için ona göre uygun veya değil diyormuş ☺️
Kubuuu1 ayse__ sadece çatı darlığı tek başına sezeryan sebebi değilmiş bır doktordan görmüştüm işine gelmeyince bazı doktorlar bu bahaneyle siginabiliyormus o yüzden sadece çatı dar sezeryan yapalım derse başka doktor görüşü de almak lazım
burcuisik12 ayse__ devlet hastaneleri catı da zor olsa doguma gönderiyorlar valla seni harap ediyolsr zaten devlette zorunlu normal dogum diye bisey var bbegin iyiyse tabi. Ama sen muaneye gir bence isini garantiye al
Hilal_00 ayse__ arkadaşımın çatısı darmış ve açılması yoktu bugün sezeryanla doğum yaptı normal olacaktı aslında açılma olayıda çok önemli yoksa bekletmiyorlar
Filiznalbant ayse__ devlet hastanesi kolay kolay sezeryana almıyo ters bi durum olmadığı sürece. Çatın darsa suni veriyolar ve öyle doğurtuyolar.